Date companie
 
 
 
 

Câțiva candidati la bac au sărit gardul școlii, ca să intre la proba la matematică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, politia, examen, bacalaureat, liceul, incidente, candidati, stefan, odobleja, sarit, gardul
 

Incidentele se țin lanț, la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat! La Liceul Teoretic "Ștefan Odobleja" din Capitală, proba scrisă la matematică s-a desfășurat cu poliția la ușă. De data aceasta, nu pentru că elevii ar fi dat mită sau ar fi încercat să copieze, ci, din cauză că au sărit gardul școlii, pentru a susține proba.

VOX "Am tot așteptat, până ne-au apucat nervii. Mulți dintre ei au sărit gardul. Unii au fost lăsați să intre, alții nu, ca noi."

Tinerii au întârziat din cauză că, spun ei, nu știau că vor susține examenul la o altă școală. Ajunși după începerea probei, nu au mai fost lăsați să intre, așa că au sărit gardul liceului. Văzându-se depășiți numeric, membrii comisiei de examen au sunat la poliție.

VOX "Au venit echipaje de politie, că e vandalism, suntem oameni forțosi, periculoși. Ne-au legitimat, ne-au poftit afară din instituție. Am venit să ne dăm examenele, nu am venit să dăm în cap la nimeni."

O situație similară a fost și la Școala Centrală din București.

VOX "- Cât era ceasul? - Și 35. N-auzi și era lanțul pus. - Și ce v-au zis? - Că nu mai avem voie, nu mai avem acces, gata, nu ni se mai permite să intrăm înauntru."

Până la urmă, comisia de bacalaureat le-a permis tuturor să susțină examenul, iar, cei care au întârziat, au primit subiecte de rezervă. Chiar și așa, pentru mulți, proba la matematica s-a dovedit a fi din nou una de netrecut.

VOX "Destul de usor, dar eu nu prea știu. Am învățat două, da! Decât combinările și functiile."

Ultima probă, cea la disciplina la alegere, se va desfășura vineri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2