Date companie
 
 
 
 

Câțiva romani au fost jefuiti cand se intorceau acasa din Germania

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, hoti, plangere, Ungaria, romani, frontiera, calatori, austria, jefuit, nadlac, femei, autocar, germania
 

Calatorie cu peripetii pentru un grup de români care se întorcea acasa din Germania. Patru dintre ei sustin ca au fost jefuiti de doua ori pe drum, prima data în Austria, si apoi în Ungaria. Incidentele s-au produs in timp ce autocarul era oprit pe marginea drumului. Calatorii îi acuza pe soferii autocarului ca ar fi fost complicii hotilor.

AMBIANTA "- De ce-ati oprit în câmp e problema? - Nu am oprit în câmp, asta e problema. Eu tot ce spun, pot sa probez. - Da, probati!"

Autocarul venea din Germania, cu destinatia Bucuresti. Una dintre opriri a fost la Insbruck. Tot acolo s-a produs si primul jaf, dupa cum spun pasagerii. O alta oprire a fost în Ungaria. Dimineata la ora 4, pasagerii spun ca au fost opriti pe un câmp. Acolo, aceiasi hoti au mai facut o victima.

VOX "Erau vreo sapte persoane, haide sa jucam alba-neagra! Asta-mi spune: tine-mi si mie o suta de euro! Eu: lasati-ma, ca nu am nicio treaba! Stateam în fata usii, la care celalalt barbat m-a agresat. Mi-a zis: fa, proasto, da-i portofelul! Mi-a zis: astia sunt marunti, ia-i înapoi. - Câti bani vi s-au luat? - 1900 de euro."

VOX "N-a fost într-un PECO, ca de obicei în celelalte locuri. Ceea ce am vazut a fost baietii aia care i-au zis doamnei sa tina 100 de euro sau doua. Din momentul ala eu nu am mai vazut."

VOX "Nu exista popas în câmp, exista benzinarie. Exista benzinarie care are toaleta cu plata si exista la 30 de metri, 50 de metri, nu stiu sa aproximez acuma, o alta toaleta fara plata, unde acolo e parcare de camioane, parcare de autocare."

VOX "Vin si joaca alba-neagra. Pierde banii si la urma se duce acasa si spune ca a talharit-o. Asta-i singurul mod prin care se disculpa în casa, ca a pierdut la alba-neagra."

Managerul companiei de transport neaga orice complicitate a soferilor cu presupusii hoti. El a dat si o explicatie pentru gestul soferului de a pleca imediat dupa incidentul din Ungaria, desi victima îl ruga sa opreasca pentru a suna la politie.

prin telefon: DRAGOS ATANASIU, manager firma de transport "Aceste autocare au regimul trenurilor sau al avioanelor. Pasagerul respectiv poate sa se opreasca, sa solicite bagajul, se da jos, ramâne acolo.

Doua femei care au calatorit cu acel autocar au depus plângere la Politia de Frontiera din Nadlac.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2