Date companie
 
 
 
 

Căutări disperate în cazul unei fete de 13 ani, care a dispărut fără urmă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, roma, nationala, urmarire, disparuta, fata, ovidiu, melisa, ali
 

Dispărută fără urmă! Este vorba de o fată în vârstă de 13 ani, de etnie romă, din localitatea Ovidiu, județul Constanța. Adolescenta a dispărut luni-dimineață, după ce părinții au plecat la muncă. Mai multe echipe formate din polițiști și jandarmi o caută pe fata despre care părinții cred că a fost răpită.

VOX "Am plecat la muncă, copilul s-a sculat ca să închidă ușa. I-am lăsat niște bănuți ca să ia de mâncare, iar fata cealaltă a mea dormea, aia mică. A plecat, nu s-a mai întors înapoi. O fi furat-o țigani d-ai noștri, așa bănuiesc și eu."

VOX "A ieșit afară, a trântit afară și asta a fost tot. Am ieșit după ea, nu era! Nu mergea la școală, nu avea prieteni."

VOX "O fată cuminte, educată, era în casă, nici la stradă nu ieșea să se joace.
Polițiștii și jandarmii constănțeni o caută pe adolescentă cu ajutorul unui câine special antrenat pentru astfel de misiuni.

Fata dispărută se numește Melisa Ali, o înălțime de 1,20 m, o greutate de până în 40 de kg, pielea închisă la culoare, fața ovală, părul negru și ochii căprui. La data plecării, purta pantaloni lungi, de culoare roz, bluză albă cu imprimeu albastru și papuci albaștri din cauciuc. Persoanele care pot oferi informații despre fata dispărută sunt rugate să contacteze Poliția Ovidiu sau Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, la telefon 0241.611.364, interior 20.005. Melisa a fost dată în urmărire națională.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2