Date companie
 
 
 
 

Cea de-a șasea ediție a PetExpo în București, la final

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : produse, bucuresti, mancare, animale, accesorii, caini, pisici, pesti, iepuri, companie, petexpo, hamsteri
 

Paradisul păsărilor și animalelor de companie, la Romexpo! La cea de-a șasea ediție a PetExpo au participat peste 40 de expozanți, dintre care 25 sunt importatori și distribuitori de mâncare pentru păsări și animale de companie. La expoziție au fost prezentate peste 500 de păsări și animale. Printre rasele de câini prezentate s-a numărat și un ciobănesc german alb, rasă căzută în dizgrație pe vremea naziștilor.

VOX "Una din cele mai vechi rase, sunt ciobănești germani culoarea albă, primitivi, puternici , foarte sănătoși."

Vizitatorii au cheltuit aproximativ 200 de lei de familie pentru achiziționarea de produse și accesorii pentru animalele de companie. Cele mai căutate au fost mâncarea și accesoriile.

VOX "O gamă de produse, hrană pentru câini și sunt niște produse de îngrijire pentru îndepărtarea tartrumului, pentru îngrijirea danturii. "

VOX "Produse de cosmetică pentru amândoi, șampoanele pentru spălare uscată, pentru spălare umedă, mâncărică. "

VOX "Încercăm să găsim ceva, care să se potrivească cățelului nostru, care are numai șapte luni. Mâncare, accesorii. "

Două dintre asociațiile de protecție a animalelor comunitare au adus 50 de câini și pisici din adăposturi, pentru adopție.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter "La PetExpo, mulți iubitori de animale au venit pentru a-le achiziționa, iar o parte dintre ei au venit cu patrupedele de acasă pentru a-le înscrie la cursuri de dresaj. "

Pe lângă pisici și câini de rasă, la PetExpo au fost prezentați și pești exotici, iepurași, porcușori de guineea, hamsteri, dar și păsări exotice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2