Date companie
 
 
 
 

Cea de-a treia ediție a Semimaratonului Internațional București va avea loc în acest weekend

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : start, semimaraton
 

Peste 7000 de participanți din 50 de țări vor lua startul la cea de-a treia ediție a Semimaratonului Internațional București, în acest weekend. Evenimentul este organizat de Asociația Bucharest Running Club și sprijinit de Federația Română de Atletism, Primăria Municipiului București, Ministerul Tineretului și Sportului și Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

VALERIA RĂCILĂ van GRONINGEN, președinte, A.R.B.C: " Semimaratonul a crescut față de anul trecut cu 60%, creștem în fiecare an, (...) o competiție foarte mare, (...) avem sportivi din peste 50 de țări, avem sportivi din Kenya, Etiopia, Maroc. "

300 de voluntari și parteneri au făcut posibilă organizarea evenimentului.

MARCEL NICOLĂESCU, viceprimar, Primăria Capitalei: " Evenimentul deschide seria de manifestări culturale și sportive dedicate celor 555 de ani de existență a Bucureștiului și care vor avea punctul culminant în luna septembrie, deci acest eveniment deschide această serie, iar maratonul din octombrie închide aceste manifestări sportive, culturale dedicate Bucureștiului. "

La finalul competiției vor fi premiați primii cinci clasați ai fiecărei curse, precum și primii trei clasați din categoria participanților în scaune cu rotile. Campionii de la cursele de semi-maraton, ștafetă și individual vor fi recompensați cu premii în bani, iar alergătorii de la Cursa Populară vor primi produse. Premiile de la întrecerile de copii, cu vârste cuprinse între 6-12 ani constau în biciclete, role și echipamente sportive.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2