Date companie
 
 
 
 

Cei cinci oameni găsiți morți la stâna din județul Vaslui, asfixiați cu monoxid de carbon

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, morti, ancheta, lemne, oameni, soba, stana, monoxid, carbon, asfixiati, horn
 

Anchetă la stâna din județul Vaslui, unde cinci oameni, printre acre și un copil de șapte ani au fost găsiți asfixiați cu monoxid de carbon. Potrivit primelor concluzii, soba din încăperea în care au fost găsite trupurile neînsuflețite a fost umplută până la refuz cu lemne, iar hornul s-a înfundat.

VOX "Au pus foc prea mult, au astupat și s-au culcat, și femeia cred că a dat să se scoale, că au găsit-o, așa, într-o parte. Săraca!"

Familia locuia la o stână, din localitatea vasluiană Pogănești. În condițiile în care afară era un ger de crăpau pietrele, oamenii au îndesat soba cu lemne. Cel care i-a descoperit fără suflare a fost chiar proprietarul stânei.

VOX "Am văzut că nu e nicio mișcare și m-am dus la stână. Când am deschis ușa, i-am găsit pe toți morți, acolo."

VOX "Era o familie necăjită! Copilul ăla toată ziua umbla pe aici. Îmi era milă de el. Era mic! Mai cerea bani. Tanti, dă și mie un leu!"

MIHAELA STRAUB, purtător de cuvânt, I.P.J. Vaslui "Polițiștii care au efectuat cercetarea la fața locului au constatat că aceste persoane foloseau pentru încălzit o sobă pe lemne, iar, pentru iluminat, un generator pe benzină. Există suspiciunea că decesul s-a datorat intoxicației cu monoxid de carbon."

La stână și-au găsit sfârșitul un bărbat și soția sa, ambii în vârstă de 59 de ani, doi fii ai acestora, de 32 și 40 de ani, precum și nepotul lor de șapte ani. Cadavrele au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru necropsie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2