Date companie
 
 
 
 

Cei mai buni elevi la matematică, premiați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, matematica, olimpici
 

Cei mai buni elevi la matematică și-au primit binemeritatele premii! Olimpicii claselor a V-a și a VI-a au trecut prin noi emoții, de data aceasta la înmânarea medaliilor.

CĂTĂLINA CINCĂ, reporter: "Peste 80 de elevi de clasele a V-a și a VI-a au obținut medalii de aur, argint și bronz. Ei au fost premiați în cadrul Universitații Politehnica din București."

AMBIANȚĂ (Le dă diploma)

GABRIELA STRĂINU CERCEL, președinte executiv, Olimpiada Națională de Matematică: "Au participat 78 de elevi de clasa a V-a, 81 de elevi de clasa a VI-a. S-a desfășurat în condiții foarte bune."

Mai mult, elevii au obținut și premii în bani.

Reprezentanții Universității Politehnica din București i-au primit pe olimpici cu drag.

ECATERINA ANDRONESCU, președinte Senat, Universitatea Politehnica din București: "Le-am arătat ce reprezintă un campus universitar, le-am prezentat biblioteca, centrala, (...). Suntem extrem de interesați de ceea ce se întâmplă în școala preuniversitară pentru că noi îi preluam și îi pregătim în continuare."

AMBIANȚĂ, IULIA ȘUDINCA (Îi dă medalia) "-Am luat medalia de bronz, olimpiada a fost destul de dificilă, dar mi-a plăcut, o experiență nouă. (...) -Vei mai participa la olimpiadă? Cu siguranță, mă pregătesc să merg la Focșani peste două săptămâni. Ți-ai dori să mergi și la Internațională? Desigur, de ce nu."

VOX: "Am luat locul trei, (...) m-am simțit foarte bine la olimpiadă. Vei mai participa? Da, desigur, (...) am luat medalie de aur."

VOX: "Am luat bronz și am fost a 35-cea. Cum a fost olimpiada? A fost foarte bine, a fost o experiență plăcută pe care am trăit-o și am văzut practic cum e să fii o olimpică națională."

VOX: "-Au luat medalie de bronz amândoi și suntem mândri de toți cei care au participat din toate județele. -Din ce județ sunteți? -Din Vrancea."

Peste 600 de elevi din clasele din clasele V – XII din întreaga țara au participat la Olimpiada Națională de Matematică 2015. Olimpiada a fost organizată de către Ministerul Educației și Cercetării Științifice în parteneriat cu Societatea de Științe Matematice din România, Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Universitatea Politehnică din București. Pe zece aprilie, va avea loc festivitatea de premiere pentru clasele VII-XII.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2