Date companie
 
 
 
 

Cei mai buni schiori, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : zapada, Stana de Vale, serbari
 

A fost o zi plină de adrenalină la Stâna de Vale! Cei mai curajoși schiori și-au arătat măiestria pe zăpadă și au fost răsplătiți pe măsură! 

Denis Ciulinaru: "Concursuri foarte frumoase, aici la Stâna de Vale, pentru pasionații de schi, am avut două categorii, până în 18 ani si 18 plus. [...] O vreme superbă, eu nu as putea sa fac ce fac ei, probabil aș coborî în 30 de minute nu în 20 se secunde cum o fac ei." 

Bogdan Mureșan-câștigător, locul I 
"Ce loc ai căștigat? Locul 1, in 20 de secunde. Îmi place foarte mult aici. Mai vin și la anul." 

Patric Becheși-câștigător, locul II 
"Ce loc ai câștigat? Locul 2. Am coborât în 20 de secunde. Am avut emoții." 

Alesia Dan-câștigător, locul III 
"E foarte frumoasă pârtia și alunecoasă." 

Cristina Hassan 
"Am venit să mă bucur, schiez de la trei, patru ani." 

Eduard Roman 
"Eu zic că m-am descurcat destul de ok. Schiez de vreo doi ani, am fost de multe ori la Stâna de Vale.... Schiez mai în fiecare weekend." 

Cei mari s-au bucurat și ei de zborul pe zăpadă, dar și de premii și diplome. 

Gheorghe Viliga-câștigător locul I 
"De cât timp schiezi? De la 15 ani. Numai la Stâna de Vale am fost. Acum doi ani am fost tot locul I." 

Serbările Zăpezii, organizate în frumoasa stațiune bihoreană Stâna de Vale au atras localnici și turiști, care s-au bucurat de vremea bună, muzica antrenantă și mâncarea tradițională, pregătită de cei mai buni bucătari, pentru o petrecere pe cinste!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Iarna blândă și efectele sale ( 25 Ianuarie 2020 )

  Vreme de primăvară, în plină iarnă! Meteorologii spun că în România a intrat un val de aer tropical, care ține iarna departe. Astfel, temperaturile înregistrate sunt mult peste cele specifice acestei perioade, mai ales...

 • Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă ( 8 Ianuarie 2020 )

  Pârtiile de la Stâna de Vale sunt în continuare pline cu turiști. Aceștia se bucură din plin de iarnă și vor să își petreacă timpul în aer liber, în natură. Iar cel mai important lucru, zăpada e numai bună pentru schiat.

 • Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști ( 5 Ianuarie 2020 )

  Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

 • Trasee montane închise din cauza zăpezii, în Bucegi ( 31 Octombrie 2019 )

  Vești proaste pentru iubitorii de aventură! Traseele montane din Munții Bucegi vor fi închise începând de mâine, din cauza vremii nefavorabile. Potrivit șefului Salvamont Bușteni, în zonă ninge deja de ceva vreme, iar...

 • Distracție din plin, la Stâna de Vale ( 7 Iulie 2019 )

  Cei care vor să-și petreacă vacanțele departe de canicula și aglomerația din orașe, sunt așteptați în frumoasa stațiune bihoreană din inima Munților Apuseni. Aceasta le pune la dispoziție, turiștilor, numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber. Cei care vor să se bucure și să exploreze peisajul care îți taie răsuflarea, au la dispoziție biciclete de închiriat sau trasee montane organizate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2