Date companie
 
 
 
 

Cel mai bun primar din România, exclus din PSD

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Ianuarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : psd, alegeri, primar, rezultate, alba, excludere, tradare, dragnea, damian, ciugud, florea, dirzu
 

Excludere șocantă din PSD! Primarul comunei Ciugud din județul Alba, Gheorghe Damian, considerat drept cel mai bun primar din România, a fost exclus din Partidul Social Democrat. Decizia a fost luată vineri seară de comitetul Executiv Județean PSD Alba și a fost publicată pe pagina de facebook a organizației județene a Partidului Social Democrat. Odată cu Gheorghe Damian, din PSD Alba a fost exclus și consilierul județean Ioan Florea. ”În urma unei analize aprofundate a modului cum s-a desfășurat campania electorală pentru Alegerile Parlamentare 2016, cât și a rezultatelor obținute de Organizația Județeană, s-au luat următoarele decizii: excluderea din partid a domnului Gheorghe Damian, vicepreședinte PSD Alba, și a domnului Ioan Florea, consilier județean PSD.”, se arată în postarea de pe pagina de facebook a PSD Alba.

prin telefon: GHEORGHE DAMIAN, primar, com. Ciugud, jud. Alba "Votul de aseară a fost unul incorect. În primul rând, nu am fost în sală, în al doilea rând, nu am fost anunțat că se va discuta problema aceasta. În al treilea rând, modul în care s-a făcut excluderea este una lipsită total de democrație".

Edilul care a reușit să absoarbă cele mai multe fonduri europene din toată țara a aflat de excluderea sa din presă. Damian consideră că motivul exlcuderii nu este cel prezentat pe rețeaua de socializare, respectiv "modul de desfășurare a campaniei electorale", ci faptul că ar reprezenta un pericol pentru conducerea PSD Alba. De altfel, Gheorghe Damian a anunțat, recent, că își dorește să candideze pentru postul de președinte executiv al filialei județene. Potrivit ediției online a ziarului Unirea, ședința Comitetului Executiv Județean a fost condusă de președintele partidului PSD Alba, Ioan Dîrzu, iar motivul invocat la excludere ar fi trădarea și neintegrarea celor doi pesediști pe linia partidului. Cu toate că a fost dat afară din partidul condus de Liviu Dragnea, primarul din Ciugud spune că nu va abandona valorile social-democrate.

prin telefon: GHEORGHE DAMIAN, primar, com. Ciugud, jud. Alba "Sunt primar la al cincilea mandat într-un județ cândva portocaliu, acum este aproape complet galben. Am stat și am răbdat nu doar dezavantajele, ci și presiunile celorlalte partide, ca atare nu văd de ce să mă reorientez. Nu am nici cea mai mică intenție, vreau să îmi apăr drepturile."

Președintele organizației județene PSD Alba, Ioan Dîrzu, nu a putut fi contactat pentru a ne oferi o explicație cu privire la decizia excluderii. Nici șeful social-democraților, Liviu Dragnea, nu a răspuns la telefon, pentru a da o explicație cu privire la acest scandal din sânul partidului. Într-o conferință de presă susținută în noiembrie, anul trecut, Gheorghe Damian își arăta susținerea pentru Liviu Dragnea, în cazul în care s-ar fi pus problema numirii acestuia ca premier.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal la DNA ( 26 Iulie 2021 )

  Proaspăt eliberat din penitenciar, fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost astăzi la sediul DNA. Motivul a fost că „trebuia să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”.

 • Rezultatele la Bacalaureat 2021 înainte de contestații, afișate ( 5 Iulie 2021 )

  Rezultatele sesiunii de vară a examenului de bacalaureat au fost afișate. Ministerul Educației a publicat rezultatele sub protecția codului pentru fiecare absolvent, atât pe site edu.ro, cât și în centrele de examen.

 • Alegeri locale parțiale, în 23 de județe ( 27 Iunie 2021 )

  Alegeri locale parțiale, în 23 de județe! Cetățenii cu drept de vot din 6 orașe și din 30 de comune au fost chemați la urne, pentru a-și alege primarii ori consilierii locali. Cele șase orașe în care...

 • O nouă moțiune de cenzură ( 23 Iunie 2021 )

  PSD a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu! Prim-vicepreședintele Partidului Social Democrat, Sorin Grindeanu, speră ca, spre binele României, moțiunea să treacă.

 • Angajații unei benzinării din Alba, anchetați pentru furt de combustibil ( 17 Iunie 2021 )

  Mai mulți angajați ai unei benzinării din județul Alba sunt acuzați că ar fi furat combustibil de la locul de muncă! Pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, complici le-ar fi fost mai mulți șoferi de camioane.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2