Date companie
 
 
 
 

Cele 33 de infochioșcuri montate de Primăria Capitalei, nefuncționale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : buget, RATB, infochioscuri, Metrorex
 

Cele 33 de infochioșcuri montate de Primăria Capitalei, anul trecut, sunt încă nefuncționale, deși au ușurat bugetul municipalității cu 1 milion de lei. Aparatele ar trebui să ofere informații despre instituții de cultură, trasee RATB și Metrorex, taxe și impozite sau despre obiective turistice.

AUREL VLAICU, director general, Operațiuni P.M.B.: "Sistemul nu funcționează datorită faptului că conceptul inițial a fost ca ele să funcționeze în momentul în care ele au fost montate toate 100. Nimeni nu s-a gândit la acel moment că vor fi impedimente sau că se va derula atât de greu proiectul, că se vor pune decât pe bucăți, pe etape."

VOX:"Acolo se duc, probabil, banii publici. De-aia nu avem nici curățenie pe străzi, nici siguranță așa cum trebuie. Banii sunt aruncați, sunt irosiți."

VOX:"Sunt de acord că e modern, că ar trebui să fie folosit, dar dacă nu s-a folosit până acum și nu s-a folosit utilitatea, sunt bani pierduți."

VOX:"Dacă sunt bani de cheltuit, să ne spună și nouă, poate avem alte idei. Credeți că s-ar fi putut face altceva cu acești bani? Absolut, absolut. Cel puțin să rezolve cu găurile din șosele, sau altele, sau poate că sunt bune. Bune, dar funcționale. Funcționale, da. Sau poate le transformăm în colivii de păsări."

Inițial, era vorba despre 100 de infochioșcuri, care ar fi costat peste 6 milioane de lei. Consilierii locali au redus suma la 1 milion de lei, din care s-au cumpărat 33 de aparate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Proteste ale sindicaliștilor din Sănătate, la Palatul Parlamentului ( 1 Martie 2021 )

  Protest al sindicaliștilor din Sănătate, la Parlament, în zilele în care sunt programate dezbaterea și votul în plen privind proiectul legii bugetului de stat și proiectul legii bugetului asigurărilor sociale pe 2021.

 • Protestul fermierilor, la Ministerul Agriculturii ( 18 Februarie 2021 )

  Mișcările sociale iau amploare, în România! După valul de proteste declanșate de polițiști, ceferiști, angajați din Sănătate și mineri, fermierii ies și ei în stradă, nemulțumiți de lipsa sprijinului financiar din partea statului.

 • Grupul Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, bun-platnic la bugetul de stat ( 18 Ianuarie 2021 )

  110 milioane de euro într-un singur an, contribuția la bugetul de stat a Grupului Transilvania General Import Export - European Drinks&Food, deținut de Viorel Micula și Ioan Micula! Economia românească...

 • Executivul amână creșterea salariilor profesorilor ( 15 August 2020 )

  Prognoza economică este una pesimistă! O spune premierul Ludovic Orban care explică astfel motivul pentru care Executivul amână creșterea salariilor profesorilor! „E ca într-o familie – când îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă”, a spus premierul, citat de Mediafax. Acesta a ținut apoi să precizeze că afirmația sa a fost răstălmăcită.

 • PSD atacă la C.C.R. asumarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului ( 23 Decembrie 2019 )

  Președinții Camerei Deputaților și Senatului, Marcel Ciolacu și Teodor Meleșcanu, vor contesta la Curtea Constituțională adoptarea de către Guvernul Orban a bugetului pe 2020 fără dezbatere. Decizia a fost luată în cadrul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2