Date companie
 
 
 
 

Cele mai bune piese muzicale din 2013 și cei mai buni artiști, la Gala Premiilor Muzicale Radio România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, premii, 2013, gala, radio, gheorghe, elena, muzicale, loredana, holograf
 

Eleganță și muzică bună la Gala Premiilor Muzicale Radio România, eveniment aflat la cea de-a XII a ediție! În total, 39 de artiști de top și 28 de hituri au figurat pe lista nominalizărilor. Cele mai bune performanțe din showbizz-ul românesc au fost premiate în aplauzele publicului. Andra, Elena Gheorghe, Holograf, Nicole Cherry sunt câteva dintre vedetele care au urcat pe scena Salii Radio, ca să-și primească premiul și să cânte live. Cel mai râvnit trofeul, "Artistul anului", a fost adjudecat de Loredana. Elena Gheorghe a fost premiată pentru cel mai difuzat cântec în 2013, iar Holograf a câștigat distincția pentru cel mai bun cântec pop rock.

AMBIANTA "Cel mai bun cântec pop și cel care a fost cel mai difuzat cântec în 2013 la Radio România: Ecou, Elena Gheorghe! Felicitări!"

AMBIANTA ELENA GHEORGHE "Mulțumesc R.R.A. pentru acest premiu! Este foarteimportant pentru cariera mea. Niciun semn, niciun sms, stau în stres, dragostea-i pe bune, nu din interes."

AMBIANTA "Cel mai bun cantec pop rock este Roua Dimineții, Holograf!"

În total au fost acordate 17 trofee, pentru cele mai bune performanțe înregistrate anul trecut în muzica pop, folk, pop-dance si pop-rock.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Osemintele Reginei Elena au fost repatriate ( 18 Octombrie 2019 )

  Osemintele Reginei Mamă, Elena, repatriate și reînhumate în noua Catedrală Arhiepiscopală de la Curtea de Argeș. Rămășițele reginei au fost aduse cu o aeronavă militară care a decolat, în această dimineață, de pe aeroportul din Geneva.

 • Consiliul Român pentru Publicitate a împlinit 20 de ani de activitate ( 25 Septembrie 2019 )

  Consiliul Român pentru Publicitate, la ceas aniversar! Instituția care se ocupă de autoreglementarea industriei de publicitate din țara noastră a marcat momentul împlinirii celor 20 de ani de activitate printr-un eveniment de senzație, într-una dintre cele mai exclusiviste locații din Capitală. Gala aniversară a reunit numeroși parteneri locali și internaționali ai instituției, experți internaționali în domeniul autoreglementării în publicitate, precum și specialiști ai instituției.

 • Turiști străini în România ( 16 Septembrie 2019 )

  Peste un milion de turiști nerezidenți au vizitat România, în primul semestru al acestui an! Anunțul a fost făcut de Institutul Național de Statistică.

 • România, pe primul loc în topul deceselor premature, în U.E. ( 6 Septembrie 2019 )

  România se situează pe primul loc în topul deceselor premature în Uniunea Europeană. Potrivit raportului Eurostat publicat astăzi, 80,1% dintre decesele înregistrate la persoane sub 75 de ani în anul 2016 ar fi putut fi evitate...

 • România, condamnată la CEDO în dosarul incendiului de la Maternitatea Giulești ( 23 Iulie 2019 )

  Curtea Europeană a Drepturilor Omului a stabilit că autoritățile române au încălcat articolul 5 din Convenția pentru apărarea drepturilor omului, privind obligația de motivare a unei măsuri preventive, atunci când judecătorii au arestat-o...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2