Date companie
 
 
 
 

Cele mai bune piese muzicale din 2013 și cei mai buni artiști, la Gala Premiilor Muzicale Radio România

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, premii, 2013, gala, radio, gheorghe, elena, muzicale, loredana, holograf
 

Eleganță și muzică bună la Gala Premiilor Muzicale Radio România, eveniment aflat la cea de-a XII a ediție! În total, 39 de artiști de top și 28 de hituri au figurat pe lista nominalizărilor. Cele mai bune performanțe din showbizz-ul românesc au fost premiate în aplauzele publicului. Andra, Elena Gheorghe, Holograf, Nicole Cherry sunt câteva dintre vedetele care au urcat pe scena Salii Radio, ca să-și primească premiul și să cânte live. Cel mai râvnit trofeul, "Artistul anului", a fost adjudecat de Loredana. Elena Gheorghe a fost premiată pentru cel mai difuzat cântec în 2013, iar Holograf a câștigat distincția pentru cel mai bun cântec pop rock.

AMBIANTA "Cel mai bun cântec pop și cel care a fost cel mai difuzat cântec în 2013 la Radio România: Ecou, Elena Gheorghe! Felicitări!"

AMBIANTA ELENA GHEORGHE "Mulțumesc R.R.A. pentru acest premiu! Este foarteimportant pentru cariera mea. Niciun semn, niciun sms, stau în stres, dragostea-i pe bune, nu din interes."

AMBIANTA "Cel mai bun cantec pop rock este Roua Dimineții, Holograf!"

În total au fost acordate 17 trofee, pentru cele mai bune performanțe înregistrate anul trecut în muzica pop, folk, pop-dance si pop-rock.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2