Date companie
 
 
 
 

Centru de relaxare pentru aleși, la Parlament

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parlament, SPA
 

Moda tratamentelor SPA a pătruns și în Parlamentul României, acolo unde urmează să fie amenajat un centru de relaxare, cu saună și piscină. Construcția a fost începută mai de mult, la subsolul clădirii, însă lucrările nu au fost definitivate, așa că aleșii neamului s-au gândit să-și facă viața mai frumoasă, cu o investiție minimă.

DAN MIHALACHE, secretar general adjunct, Senat: "Stă închis cu cheia, finalizat în proporție de 70%. Ori îl lăsăm închis cu cheia și-l lăsăm să se degradeze, ori organizăm o procedură de externalizare a lui! (...) El poate să fie deschis și publicului pentru că există căi de acces exterioare, care nu se intersectează cu cele de securitate!"

Ideea parlamentarului liberal i-a surprins până și pe colegii săi, care ar putea beneficia astfel de masaj gratuit.

DANIEL FLOREA, deputat PSD: "E puțin inoportun. (...) Tehnic, nu știu cum s-ar putea realiza asta... Tehnic, nu știu ... Ar trebui să vii de acasă ... Nici nu vreau să mă gândesc la asta."

CĂTĂLINA ȘTEFĂNESCU, deputat PSD: "Mi se pare foarte proastă și foarte neserioasă. (...) M-am săturat de parlamenatri, care se gândesc la SPA, la concursuri de miss!"

STELIANA MIRON, senator PP-DD: STELIANA MIRON, senator PP-DD: "Cred că ar fi incomod. Nu știi programul. Peste zi, ar fi imposibil. Seara, nu știu!"

Mai în glumă, mai în serios, senatoarea plusează și cu ideea unui coafor.

STELIANA MIRON, senator PP-DD: "Ar trebui să se gândească și să ofere și un costum de baie bonus la piscină și SPA. (...) Să facă și un centru pentru coafor, ceva după SPA, după piscină, că nu poți să intri în plen așa, să stai la ordinea de zi!"

La Senat, va funcționa și un magazin de suveniruri, cu suprafața de 40 de metri pătrați. Spațiul respectiv va fi amenajat de firma care va câștiga licitația. Aceasta nu va plăti chirie, ci va împărți cu Senatul profitul obținut din vânzarea suvenirurilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2