Date companie
 
 
 
 

Centru de senologie inaugurat în cadrul Spitalului ”Sfânta Maria” din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, medici, maria, centru, femei, cancer, san, senologie, spitalul sfanta
 

Centru de senologie inaugurat în cadrul Spitalului Sfânta Maria din Capitală! Potrivit medicilor, aici vor putea fi parcurse toate etapele care țin de această boală gravă, de la controlul de rutină, la mastectomie și operația de reconstrucție a sânului.

NARCIS COPCĂ, șef, Secția Clincă 2 Chirurgie și transplant, Spitalul ”Sf. Maria” București "În această infrastructură există toată calea posibilă, pentru a trata în mod corespunzător o afecțiune față de care, la ora actuală, femeile din România au mare inconvenient. Au o lipsă de confort extraordinar, lipsă de educație. În anumite zone, ele nu se îndreaptă către aceste centre de educție, pentru ele e un vis să meargă la Viena sau Paris."

VASILE CIURCHEA, președinte, C.N.A.S. "În general, programul funcționează și se rambursează reconstrucția mamară. E deja o promisiune publică!"

Spitalul Sfânta Maria este în subordinea Primăriei Municipiului Bucuresti.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "Cred că va fi un lucru de mare ajutor. Au trecut ani, deja femeile au devenit mult mai educate în ceea ce privește sănătatea lor. Ce face centrul ăsta de senologie, nu face altceva decât să vină să confirme sau să infirme, să dea Dumnezeu să infirme."

Medicii recomandă un control mamar anual, ecografic până la vârsta de 40 de ani, mamografic după aceasta. De asemenea, orice modificare care apare în structura sânului, înseamnă vizita de urgență la medicul senolog.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2