Date companie
 
 
 
 

Cetățean britanic reținut în cazul jafului de 100.000 de euro de la Năvodari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jaf, arme, infractori, perchezitii, Navodari, cagule, albe, britanic, rivas, politistiu
 

Un cetățean britanic a fost arestat în România, pentru un jaf de 100.000 de euro comis în septembrie, anul trecut, la Năvodari! Infractorii au fost prinși, însă, abia acum de polițiști. Britanicul Joseh Rivas și patru complici au intrat noaptea într-o casă, unde au agresat, sechestrat și jefuit un cuplu. Ulterior, tâlharii au fugit cu banii. Jaful a fost comis la pont.

AMBIANȚĂ "- De unde știai de bani? - De la mă-ta! - Cine v-a spus de bani? Ce ați făcut cu banii, ați mers la pont?"

Infractorii nu s-au liniștit nici în fața polițiștilor.

AMBIANȚĂ "- Ai avut complici? - Da, pe mă-ta! De unde ai știut de bani? Vorbește frumos!"
 
În timpul perchezițiilor făcute în locuințele suspecților, anchetatorii au descoperit arme albe și cagule folosite în timpul jafului.

VOX "Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au documentat activitatea a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 38 de ani, bănuiți de comiterea de tâlhărie calificată, violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal și distrugere."

După ce l-au prins pe englez, polițiștii români au aflat că acesta a fost condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie, iar în Constanța a mai comis numeroase infracțiuni, printre care și o tentativă de omor. De fiecare dată însă, judecătorii din Constanța au decis ca el să fie cercetat în libertate, pe motiv că nu reprezintă pericol public.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Polițiștii au anulat aproape 3.000 de permise de armă ( 10 Octombrie 2020 )

  Mii de arme au fost confiscate de polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, din cadrul Poliției Române de la începutul anului! 900 dintre acestea au fost letale. Totodată, au fost confiscate peste 36.800 de cartușe, dintre care peste 28.000 erau deținute ilegal. Oamenii legii au anulat și aproape 3.000 de permise de armă, de la începutul anului și până în prezent. Polițiștii au făcut și peste 400 de percheziții domiciliare.

 • Percheziții la cumpărătorii care au păgubit firmele de vânzări online ( 26 August 2020 )

  Acțiune de amploare a polițiștilor din Alba! Oamenii legii au descins la 17 adrese, la persoane bănuite că ar fi comandat de pe diverse site-uri produse pe care nu le-au achitat. Peste 70 de firme au fost păgubite...

 • Percheziții în patru județe, la persoane bănuite că produceau și comercializau biocide periculoase ( 21 August 2020 )

  Percheziții de amploare, astăzi, în județele Buzău, Gorj, Sibiu și Vrancea, la persoane bănuite că au comercializat ilegal produse toxice, periculoase pentru sănătatea umană și siguranța mediului. Potrivit anchetatorilor...

 • Percheziții de amploare în Capitală și în județul Ilfov ( 19 August 2020 )

  Percheziții de amploare în Capitală și în județul Ilfov! Oamenii legii au facut 12 percheziții la persoane suspectate că produceau și vindeau produse de curățenie, igienă și alcool sanitar contrafăcute.

 • Perchezitii într-un dosar de escrocare a unei bănci ( 12 August 2020 )

  Percheziții de amploare în Capitală și în județele Călărași, Dâmbovița, Ialomița, Ilfov, Teleorman și Mureș! Oamenii legii au descins la 45 de adrese, la persoane bănuite că au obținut credite de nevoi personale cu acte false.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2