Date companie
 
 
 
 

Cetățean britanic reținut în cazul jafului de 100.000 de euro de la Năvodari

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jaf, arme, infractori, perchezitii, Navodari, cagule, albe, britanic, rivas, politistiu
 

Un cetățean britanic a fost arestat în România, pentru un jaf de 100.000 de euro comis în septembrie, anul trecut, la Năvodari! Infractorii au fost prinși, însă, abia acum de polițiști. Britanicul Joseh Rivas și patru complici au intrat noaptea într-o casă, unde au agresat, sechestrat și jefuit un cuplu. Ulterior, tâlharii au fugit cu banii. Jaful a fost comis la pont.

AMBIANȚĂ "- De unde știai de bani? - De la mă-ta! - Cine v-a spus de bani? Ce ați făcut cu banii, ați mers la pont?"

Infractorii nu s-au liniștit nici în fața polițiștilor.

AMBIANȚĂ "- Ai avut complici? - Da, pe mă-ta! De unde ai știut de bani? Vorbește frumos!"
 
În timpul perchezițiilor făcute în locuințele suspecților, anchetatorii au descoperit arme albe și cagule folosite în timpul jafului.

VOX "Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au documentat activitatea a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 38 de ani, bănuiți de comiterea de tâlhărie calificată, violare de domiciliu, lipsire de libertate în mod ilegal și distrugere."

După ce l-au prins pe englez, polițiștii români au aflat că acesta a fost condamnat la închisoare pe viață în Marea Britanie, iar în Constanța a mai comis numeroase infracțiuni, printre care și o tentativă de omor. De fiecare dată însă, judecătorii din Constanța au decis ca el să fie cercetat în libertate, pe motiv că nu reprezintă pericol public.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2