Date companie
 
 
 
 

Cetățenii vor ieși afară doar pentru a merge la serviciu sau la cumpărături

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Poliție și Jandarmerie
 

Recomandările autorităților privind restricționarea liberei circulații a cetățenilor devin obligatorii începând de mâine! Șeful statului, Klaus Iohannis, a susținut o declarație de presă în care a prezentat noile decizii luate de către autorități, în privința prevenirii răspândirii pandemiei de COVID-19.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

"Se vor introduce noi restricții de circulație și noi restricții pentru români, în sensul că ce a fost până acum o recomandare devine obligație, după principiul „stăm acasă”. Evident că oamenii pot ieși ca să meargă la serviciu și să se întoarcă de la serviciu, să iasă să își facă cumpărăturile absolut necesare de alimente de pe-o zi pe alta. Însă aceste restricții devin obligații!"

Șeful statului a mai precizat că autoritățile pregătesc măsuri de supraveghere electronică pentru persoanele aflate în izolare la domiciliu sau în carantină instituționalizată. Totodată, președintele Klaus Iohannis a mai subliniat că se vor impune măsuri speciale pentru persoanele în vârstă.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

"Un punct foarte special, țin neapărat să-l mai menționez, persoanele cele mai vulnerabile sunt persoanele peste 65 de ani. Este evident că avem nevoie de măsuri speciale, dar și de restricții speciale. Și, astfel, pentru a proteja persoanele peste 65, pentru aceste persoane se vor introduce restricții speciale, în sensul că vor trebui, în interesul lor propriu, să stea practic tot timpul acasă."

În plus, șeful statului a mai adăugat că Armata va pune la dispoziție personal care va suplimenta echipele de Poliție și Jandarmerie în stradă.


Cetățenii vor ieși afară doar pentru a merge la serviciu sau la cumpărături

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2