Date companie
 
 
 
 

CFR Călători introduce curse noi și înființează un nou serviciu de rezervare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cfr, abonament, calatori, trenuri, serviciu
 

30 de trenuri suplimentare și un nou serviciu de rezervare a locurilor, introduse de CFR Călători! Potrivit unui comunicat al de companiei, noul mers al trenurilor 2019-2020 va fi asigurat de un număr mediu de 1.230 de trenuri, față de 1.200 anul trecut. Începand din această lună, va fi suplimentat numărul de trenuri pe mai multe rute. Printre acesea se numără ruta București Nord - Chitila - Buftea, ruta Ciurea - Iași și ruta București Nord - București Băneasa - Fundulea. CFR Călători a mai anunțat că serviciul de transport feroviar de vagoane de dormit și cușetă va fi disponibil, printre altele, pe relațiile dintre București Nord și Timișoara, Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Iași, Suceava Botoșani, Bistrița și Vatra Dornei. În ceea ce privește traficul internațional, va fi introdus în circulație un tren nou, pe ruta Satu Mare - Budapesta - Viena și retur.

COSMINA STOIAN, reporter ”CFR Călători a anunțat și un nou program pilot pentru deservirea și sporirea atractivității traficului de navetă între zonele suburbane și marile orașe din toată țara. Astfel, va fi permisă călatoria posesorilor de abonamente valabile la trenuri Regio și cu trenurile Interregio, pentru abonamentele emise pe distanțe de până la 30 de km. Măsura este valabilă începând cu 15 decembrie și nu include trenurile în trafic internațional.”

Totodată, va fi introdus un nou serviciu de rezervare a locurilor pentru trenurile Regio, la prețul de 1 leu, pe rutele: București Obor - Constanța și retur, București Nord / Basarab -Brașov și retur, București Nord - Buzău - Mărășești și retur, București Nord / Basarab - Craiova și retur, Buzău - Constanța și retur.


CFR Călători introduce curse noi și înființează un nou serviciu de rezervare

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2