Date companie
 
 
 
 

Chef încheiat cu o crimă, într-o pensiune din Bistrița-Năsăud

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Aprilie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, bistrita, ancheta, petrecere, piatra, bata, crima, nasaud, cap, pensiune, muncitor, localnic, calificat
 

Petrecere transformată în tragedie, într-o pensiune din județul Bistrița Năsăud! 28 de muncitori cazați în pensiunea din localitatea Piatra au petrecut toată noaptea împreuna cu 7 localnici. Spre dimineață, sub influența alcoolului, petrecăreții s-au luat la ceartă și, apoi la bătaie. În încăierare, un localnic l-a lovit pe un muncitor cu o bâta în cap. Acesta a căzut ca secerat la pământ.

VOX ”L-a tras în stradă și l-a lovit direct în cap cu parul. Înainte de par l-a luat la șuturi, la pumni, la d-astea!”

O persoană care a asistat la scandal a sunat imediat la 112 și a cerut ajutor. Pâna la sosirea medicilor, omul și-a dat duhul.

VOX ”Eu l-am găsit mort în stradă, acolo, și am dat să-l ridic. L-am văzut că începe să sforăie și mi-am dat seama că nu doarme. Era în comă direct! A fost sforăiala aia și, dup-aia, el nu mai respira, nu mai nimic!”

Bărbatul de 33 de ani a fost dus la o unitate sanitară din Cluj, din Cluj-Napoca, însă nu a mai putut fi resuscitat.

VOX ”- L-a lovit de l-a omorât! Ea este soția. A lăsat un copil în urma lui. Nu s-au gândit! - Câți ani are? - Un an și două luni. A ramas orfan de tată și vrem ca persoana care a facut asta să plătească.”

Cel care l-a lovit cu bâta în cap, un barbat de 41 de ani, este cunoscut în localitate ca un om foarte violent. El a va fi cercetat în stare de arest pentru omor calificat. Toți cei care au participat la scandal, printre care și fiul agresorului, sunt cercetați sub control judiciar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2