Date companie
 
 
 
 

Chestionarele privind vaccinarea elevilor, distribuite în școli

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Septembrie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Chestionar vaccinare scoli
 

A început distribuirea, în școli, a chestionarelor pentru vaccinarea elevilor cu vârste de peste 12 ani împotriva coronavirusului, în care părinții își pot exprima intenția cu privire la imunizarea copiilor.

VOX ”Deocamdată vaccinul nu este ok pentru copii și nu aș fi de acord. Ca părinte, nu aș fi de acord, deocamdată."

VOX "Nu și nu voi face acest lucru din motive reale. Nu este destul de testat, încât să îmi vaccinez copilul.”

VOX ”Eu nu mai am copii, am nepoți. Ce pot să spun? La vremea mea nu te întreba nimeni, deci, stiți cum era înainte. Primeai frumos o citație acasă. Te duceai să vacinezi copilul, bine, nu, amendă!”

VOX ”Eu sunt bunică, dar, fiecare părinte poate decide. Virusul e atât de puternic și face ravagii, încât fiecare decide, deci nu trebuie impunere.”

Persoana desemnată pentru protecția sanitară la nivelul unității de învățământ va transmite direcțiilor de sănătate publică chestionarele completate de părinți. După exprimarea intenției de vaccinare de către părinte, copilul va fi imunizat cu acordul informat, exprimat în scris, și în prezența părintelui. Demersul autorităților se lovește, însă, de refuzul părinților de a-și vaccina copiii. În situația în care părinții își vor da acordul pentru imunizarea copiilor, în școli vor fi distribuite echipe mobile de vaccinare.


Chestionarele privind vaccinarea elevilor, distribuite în școli

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2