Date companie
 
 
 
 

Cină romantică la înălțime

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, teatru, premiera, inaltime, cina, organizatori, romantica, vioara
 

Cina romantică , la mare înălțime! Este ultima modă printre cuplurile cu dare de mână, care vor să guste aventuri inedite. Organizatorii pun totul la punct în cel mai mic detaliu. Bucătarii pregătesc gustări rafinate, care pot fi savurate în timp ce perechea plutește la 50 de metri înălțime, deasupra Bucureștiului.

AMBIANȚĂ ”- Cum mâncăm carbonara? - Puțin dezordonat, cu spaghetele. - Am pus senzație de carbonara în raviolo, dedesubt avem un sos șofran. Pofta bună!”

Atmosfera romantică este completată de acordurile divine ale viorii.
 
VOX ”Aducem în fața publicului un concept de petrecere a timpului inedit, care îmbină gastronomia, degustarea de vinuri nobile și muzica de bună calitate, cântata live la vioară.”

Turiștii sunt încântați de spectacolul oferit de cina romantică la înălțime și par tentați să încerce și ei astfel de senzații.

VOX ”Este pentru prima dată când văd așa ceva. Este absolut incredibil! Sunt sigur că e o experiență incredibilă, greu de uitat. Prefer să mă uit deocamdată, dar poate că mâine voi încerca și eu.”

Organizatorii spun că pregătesc punerea în scenă a primei piese de teatru ce va fi jucată tot la înălțime, ceea ce va fi o premieră mondială.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2