Date companie
 
 
 
 

Cinci copii și doi adulți au fost răniți, în timp ce se intorceau de la parada militară de 1 Decembrie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Decembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : tragedie, suceava
 

La un pas de tragedie! Cinci copii și doi adulți au fost răniți, în timp ce se intorceau de la parada militară de 1 Decembrie, la Suceava. Aceștia erau într-un autobuz, când, la un moment dat, o șoferiță care ieșise dintr-o parcare și voia sa vireze la dreapta nu a acordat prioritate și a apărut brusc în fața vehiculului. Pentru a evita impactul, șoferul autobuzului a frânat și a intrat pe contrasens.

Vox sofer
"Doamna a vrut să facă stânga, s-a băgat în fața autobuzului, am reușit să evit, dar s-au lovit câțiva copii."

Vox soferita
"I-am tăiat calea pur si simplu."

VOX pasager
"Șoferul a frânat brusc, mașina plina, lume speriată, asta s-a întâmplat, au căzut unul peste altul."

Impactul cu mașina a fost evitat în final, și doar norocul a făcut ca de pe contrasens să nu vina alt vehicul și să lovească autobuzul. Mai multe ambulanțe si echipaje Smurd au sosit de urgență. Copiii au fost transportați la spital, pentru investigații.

AMBIANTA ambulanta

Șoferița neatentă a rămas făra permis de conducere, iar pe numele ei s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Accident în lanț și la Timișoara. Șoferul unui autobuz a lovit mașina din față, care a frânat brusc și a fost proiectată într-un alt autoturism. Autorițățile au declanșat codul roșu de intervenție după ce au fost anunțate că numărul victimelor este mare. Până la urmă, doar o persoană a ajuns cu ambulanță la spital. Circulatia în zonă a fost blocată zeci de minute.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2