Date companie
 
 
 
 

Cinci femei au fost reținute pentru proxenetism, la Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, prostitutie, politisti, proxenetism, femei, fete, retinute
 

Cinci femei din Brașov sunt acuzate de procurorii D.I.I.C.O.T. de proxenetism. Potrivit anchetatorilor, ele ar fi obligat 11 tinere, printre care și o minoră sã întreținã relații sexuale cu oameni de afaceri. Fetele ar fi fost forțate să se prostitueze în apartamente și hoteluri din Brașov, București, Argeș, Prahova și Covasna. Procurorii D.I.I.C.O.T. au percheziționat mai multe apartamente din Brașov, de unde au ridicat mai multe sume de bani: 6.000 de euro, 3.000 de dolari și 8.000 de lei.

CÃTÃLIN BORCOMAN, procuror șef, Serviciul Teritorial D.I.I.C.O.T Brașov "O asociere între mai multe persoane, în vederea infracțiunii traficului de persoane, proxenetism, în diverse locații de pe raza municipiului Brașov. Au fost reținute cinci învinuite, iar în cauzã au mai fost reținute și luarea mãsurii de a nu pãrãsi municipiul Brașov, fațã de alte 10 persoane acuzate de prostituție!"

Cele cinci femei acuzate de proxenetism au primit ordonanțe de reținere pentru 24 de ore. Propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor cinci femei, pentru 29 de zile, a fost respinsă de magistrații Tribunalului Brașov.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2