Date companie
 
 
 
 

Cinci membri ai Guvernului, amendați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Mai 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvern, amenda, fotografie, orban, autodenunt
 

Cinci membri ai Guvernului au fost amendați după apariția în spațiul public a fotografiei de la petrecerea de ziua premierului. Astfel, premierul Ludovic Orban și ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum cumulat de 3.000 de lei, pentru nepurtarea măștii de protecție și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis. Ministrul Economiei, Virigil Popescu, și ministrul Transporturilor, Lucian Bode, au fost sancționați cu o amendă în valoare de 2.500 de lei fiecare, pentru nepurtarea măștii. Nici vicepremierul Raluca Turcan nu a scăpat de sancțiune. Ea a fost amendată cu 1.000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător. Participanții la reuniunea din Palatul Victoria s-au autodenunțat. Ei au sunat la poliție și au anunțat că au încălcat legea. Sancțiunile financiare au fost deja achitate prin intermediul ghișeul.ro.


Cinci membri ai Guvernului, amendați

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tronsonul de autostradă Iernut - Chețani, deschis circulației ( 18 Septembrie 2020 )

  O nouă arteră rutieră importantă, deschisă circulației! Tronsonul Iernut - Chețani, parte din Autostrada Transilvania, însemnând aproape 18 kilometri de șosea în plus, a fost inaugurat, astăzi. La inaugurarea tronsonului...

 • Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, începând de azi ( 14 Septembrie 2020 )

  Starea de alertă se prelungește, cu încă 30 de zile, începând de astăzi, a anunțat premierul Ludovic Orban. În hotărârea de guvern au fost cuprinse și reguli pentru desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

 • Nu se amână începerea școlii și nici alegerile locale, susține premierul Ludovic Orban ( 6 Septembrie 2020 )

  Școala începe în 14 septembrie, iar ideea de amânare a alegerilor, avansată de PSD, este ridicolă! Așa a declarat premierul Ludovic Orban, astăzi, la finalul întâlnirii cu reprezentanții mediului de afaceri din județul Bistrița-Năsăud.

 • Executivul amână creșterea salariilor profesorilor ( 15 August 2020 )

  Prognoza economică este una pesimistă! O spune premierul Ludovic Orban care explică astfel motivul pentru care Executivul amână creșterea salariilor profesorilor! „E ca într-o familie – când îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă”, a spus premierul, citat de Mediafax. Acesta a ținut apoi să precizeze că afirmația sa a fost răstălmăcită.

 • Criza Euthyroxului, departe de a fi rezolvată ( 7 August 2020 )

  Secretul dispariției Euthyroxului de pe piața farmaceutică românească, dezvăluit de președintele Asociației pentru Protecția Pacienților, Vasile Barbu. Producătorul a ales să-l comercializezela în alte țări, la un preț...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2