Date companie
 
 
 
 

Cinci oameni au murit, în urma prăbușirii unui elicopter în, în județul Mureș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Iulie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, fotbal, pilot, elicopter, mures, decedat, familie, lac, federatia, terbea, futsal, germani
 

Sfarșit tragic, pentru Sorin Țerbea, membru în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal. Omul de afaceri, care era și președintele Federației de Futsal, și-a pierdut viața într-un accident aviatic. Elicopterul pe care îl deținea s-a prăbușit, imediat după decolare, într-un lac din comuna mureșeană Tăureni. Alte patru persoane - pilotul și o familie de afaceriști germani - au decedat în accident. În schimb, o angajată a lui Țerbea a supraviețuit.

VOX "O urcat sus, o întors, eram încã cu ochii dupã el. Așa în partea stângã, a cãzut în apã, bubuiturã mare. Când am auzit o femeie care țipa acolo, atunci am intrat, am sãrit prin trestie și am intrat. Din fericire, am scos-o afarã."

Sătenii au făcut un lanț uman, pentru a scoate victimele din aeronava scufundată în lac. Până la sosirea salvatorilor, au reușit să recupereze din apă patru, din cele cinci trupuri ale oamenilor decedați în accident. Pompierii mureșeni, ajutați de scafandri, au desfășurat apoi o amplã acțiune de cãutare a corpului celei de-a cincea victime. Cadavrul a fost găsit după zece ore.

CORNELIU GROSU, prefect, jud. Mureș "Am căutat cu bãrci, am cãutat cu scafandri."

Femeia care a scãpat cu viațã se aflã acum la spital, sub atenta monitorizare a medicilor.

LAVINIA ORAC, medic, Spitalul Jud. de Urgență Tg. Mureș "Un traumatism minor, o plagã la nivelul scalpului și contuzii la nivelul extremităților. Fãrã leziuni, momentan, care sã îi punã viața în pericol."

O echipă de criminaliști din cadrul Poliției Române a ajuns în județul Mureș, pentru a coordona ancheta deschisă în urma tragediei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2