Date companie
 
 
 
 

Cinci oameni răniți în coliziunea dintre două tramvaie, la Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arad, raniti, galati, bucuresti, accidente, tramvai, vatman
 

Trei accidente de tramvai, într-o singură zi, În Galați, Arad și București! Cel mai grav s-a produs la Galați, unde coliziunea a două tramvaie, într-o intersecție, s-a soldat cu rănirea a cinci oameni. Potrivit anchetatorilor, un tramvai, care oprise la culoarea roșie a semaforului, a fost izbit cu putere de un altul, venit din spate, care circula cu vitezã. Vatmanul tramvaiului venit din spate, care are peste 30 de ani experiențã, spune cã din cauza liniilor de tramvai, care sunt foarte uzate, dar și a umiditãții, a patinat și nu a putut evita impactul.

ANCUȚA SEREA, vatman "Nu am mai putut sã-l mai opresc cã a intrat în patinaj. Linia este tăiată, iarba fiind și ea umedă, s-a format un patinaj."

VOX "Stãtea la semafor tramvaiul, el s-a grăbit și a zis că poate prinde verde și el. Tramvaiul nu a prins verde, a stat pe loc și a venit ea și l-a ciocnit."

VOX "În acel moment am rămas inconștientă câteva secunde. Când mi-am revenit, am avut o durere groaznică în piept, nu puteam să respir și piciorul nu-l pot misca."

VOX "- V-ați lovit? – Da, în piept și la genunchi, în bara din fațã."

AMALIA MORCOV, medic, S.M.U.R.D. Galați "- Contuzii toracice și ale extremităților, o singură persoană cu un traumatism cranio facial minor. - Ați avut și atacuri de panică? - Da, singura persoana mai tânăra, a fost cu un mic atac de panică."

În aceeași zi, un alt accident în care au fost implicate două tramvaie a avut loc și în Arad. Trei pasageri, printre care și un copil, au fost răniți și transportați la spital. Și în București, un tramvai a deraiat în zona Eroii Revoluției. În urma incidentului, circulația a fost blocată mai mult de o jumătate de oră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2