Date companie
 
 
 
 

Cinci raniti, intr-un grav accident rutier produs in Timis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, timis, spital, masini, oameni, sag
 

Un grav accident rutier s-a produs în localitatea Sag, din judetul Timis. Cinci oameni au ajuns la spital, dupã ce masinile în care se aflau s-au lovit frontal. Trei ambulante, trei echipaje SMURD si trei masini de politie au intervenit la fata locului. Pentru a-l scoate dintre fiare pe unul dintre soferi a fost nevoie de interventia echipei de descarcerare.

AMBIANTÃ "Stai cã masina si nu avem loc sã iesim! 1,2,3, si!"

MIRCEA BODIN, reprezentant I.S.U. Timis "Am smuls usa din partea stângã si am îndepãrtat bordul, care apãsa pe picioarele conducãtorului auto."

dr. GABRIELA FILIP, medic, S.M.U.R.D. Timis "Accident rutier grav cu cinci victime din care douã în stare foarte gravã. Trei au fost aduse la Spitalul Judetean si doi la municipal. Starea unuia este criticã."

Din primele cercetãri ale politistilor, reiese cã unul dintre soferi nu s-a asigurat in momentul in care a vrut sa faca o manevra de viraj la stânga, motiv pentru care autovehiculul sau a fost lovit de o altã masinã.

VOX "Venea cineva foarte tare cu vitezã, m-a depãsit, mi-a fãcut cu flash-urile sã mã dau pe prima bandã si m-a depãsit cu mare vitezã. Aici cãtre mãnãstirea Sag, unde e indicator s-a întors pe... cred cã a ocupat ambele benzi si cineva care venea pe banda lui a intrat direct în el."

VOX "Am auzit o bubuiturã foarte puternicã si am vãzut pe sosea douã autoturisme unul în altul si un domn aruncat în faþa statiei Peco."

Din cauza accidentului, circulatia pe soseaua ce face legãtura între Timisoara si Stamora-Moravita a fost blocatã mai bine de o orã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2