Date companie
 
 
 
 

Cinci romi l-au mințit pe un bãtrân cã vor sã cumpere vin și i-au furat banii din casã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bani, roma, gorj, politie, etnie, vin, jefuit, furat, batran, indivizi, tuica, talpasesti, sticle
 

Jefuit ziua, în amiaza mare, în propria casã! I s-a întâmplat unui bãtrân în vârstă de 77 de ani, din comuna Tãlpãșești, județul Gorj. Sub pretextul cã vor sã cumpere câteva sticle cu țuică și vin, cinci indivizi de etnie romă au intrat în casa bãtrânului, cu un plan bine pus la punct. Patru dintre ei l-au ținut de vorbă pe proprietar, iar cel de-al cincilea a furat 5.600 de lei.

GHEORGHE BÃRBUȚ, pãgubit "Eu nu bãgai banii. Îi lãsai acolo, într-o plãsuțã de rafie. Îi lãsai în pat acolo. (...) Ieșii afarã și nu mai vãzui mașina, pe nimeni și intrai în camerã. Când intrai în camerã, gãsii plãsuța fãrã niciun ban."

Imediat, bătrânul l-a trimis pe fiul său la Poliție, ca să anunțe furtul.

DANIEL TICÃ, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Gorj "Au profitat de neatenția acestuia și au sustras din imobil de aproximativ 56 de milioane de lei. Fiul pãrții vãtãmate a sesizat șeful postului de poliție."

Cei cinci indivizi au fost prinși de polițiști în timp ce încercau sã iasă de pe raza județului Gorj. Banii erau ascunși într-un scutec de copil.

AMBIANȚÃ "Aratã-mi! Saltã pampersu-n sus! Numãrã banii!"

Întreaga sumã de bani a fost recuperatã, dar polițiștii gorjeni continuã cercetãrile, pentru a stabili toate detaliile acestui caz, în scopul pedepsirii vinovaților. Cei cinci bărbați sunt acuzați de furt calificat și complicitate la furt.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2