Date companie
 
 
 
 

Cinci tineri din Galați, prinși în timp ce se drogau pe stradă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, etnobotanice, politisti, tineri, benzinarie, strada, sectie, drogati, marijuana
 

Situație alarmantă la Galați, unde cinci tineri au fost descoperiți drogați, pe stradă! Polițiștii care patrulau pe stradă i-au surprins pe cei cinci tineri chiar în timp ce se drogau lângă o benzinărie.

AMBIANȚĂ "Cea mai apropiată mașină să meargă să susțină colegii. Se deplasează 08, mergeți acolo! Dacă mai e cineva în apropiere, mergeți acolo!"

Băieții au încercat să fugă de agenți, dar aceștia i-au prins și i-au dus la secție, unde aceștia au făcut declarații șocante. Unul dintre ei le-a spus polițiștilor că se drogheaza de șapte ani, iar altul a declarat că abia s-a externat de la Psihiatrie.

VOX "- Am maximum o oră și douăzeci de minute, de când m-am externat de la Psihiatrie. Am consumat. - Ce ai consumat? - Etnobotanice."

VOX "- Fumezi des? - De șase, șapte ani. - Părinții tăi știu că fumezi? - Știu, știu. - Și? Au făcut ceva pentru tine ca să nu mai fumezi? - Da, mi-au tot spus să le las, să nu mai fumez. - Și, tu? - Nu mai pot să mă mai las de ele."

VOX "- Cât dădeai pe ele? - 10 lei. - 10 lei țigara? - Da. - Și cum te simți când... - Nasol, vomitam mereu."

VOX "- Ce ai consumat astăzi? - Marijuana. - De unde o ai? - De la un băiat. - Cine e băiatul ăla? - Un băiețaș. Ce să fac, mi-a adus un pliculeț și mi-am făcut o țigară. Am fumat și gata!"

Cei cinci tineri au vârste cuprinse între 17 și 21 de ani și sunt cercetați penal pentru consum de droguri de mare risc. De la începutul anului, peste 70 de tineri din Galați au ajuns în stare gravă la spital din cauza consumului de droguri. Trei dintre ei erau în comă. Potrivit Agenției Naționale Antidrog, aproape 40 de români au fost uciși de droguri anul trecut, cele mai multe cazuri fiind înregistrate în București și în județul Ilfov. Un studiu realizat de Agenția Națională Antidrog și Centrul European de Monitorizare a Drogurilor și a Dependenței de Droguri arată că Romania s-a transformat treptat, în perioada posrevoluționară, dintr-o țară de tranzit, în una de consum de substanțe halucinogene. Și mai alarmant este faptul că numărul consumatorilor de droguri din țara noastră crește exponențial, de la an, la an.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2