Date companie
 
 
 
 

Cine NU va primi ajutoare de incalzire?

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, caldura, incalzire, ajutoare incalzire
 

Românii care au masini cu motoare mai mari de 1.600 de centimetri cubi nu vor mai primi ajutoare de încalzire. De asemnea, cei care au mai multe locuinte nu vor mai beneficia de aceste ajutoare. Anuntul a fost facut de catre Ministrul Muncii, Ioan Botis, la sfârsitul sedintei de Guvern de azi.

IOAN BOTIS ministrul Muncii : "În cazul în care detii un imobil de baza nu putem vorbi de faptul ca pierzi acest ajutor de încalzire. Daca vorbim de bunuri, imobile si detii un alt imobil, o casa de vacanta spre exemplu, nu vei fi beneficiarul unui asemenea ajutor de încalzire. - Si daca ai un autoturism? - Avem si o asemenea precizare în lista. Vorbim de autoturismele cu o capacitate cilindrica de peste 1.600 cmc."

Iarna trecuta, peste 3 milioane de familii au primit ajutoare de încalzire. Potrivit evaluarilor ministrului Muncii, prin noile restrictii impuse de Guvern, peste 10% dintre aceste familii ar putea sa nu se mai încadreze în noile grile. Plafonul maxim de venituri pentru acordarea ajutoarelor va ramâne la 615 lei de persoana.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul locuitorilor din cartierul Aviației, lăsați de R.A.D.E.T. fără apă caldă și căldură ( 3 Noiembrie 2019 )

  Protest al locuitorilor din Aviației, considerat cel mai bogat cartier din București, dar văduvit de mai bine de trei luni, de apă caldă și căldură. Asta, din cauza lucrărilor executate în rețeaua administrată de R.A.D.E.T., care...

 • RADET se pregătește de sezonul de încălzire ( 1 Octombrie 2018 )

  RADET anunță că rețeaua de termoficare este pregătită pentru noul sezon de încălzire. Compania poate furniza căldură, la cerere, spitalelor, școlilor, grădinițelor, căminelor de bătrâni și altor instituții.

 • Vremea se încălzește ( 27 Martie 2018 )

  Vești bune de la meteorologi! De miercuri, vremea se încălzește treptat, astfel încât în ultimele zile din martie și în primele zile ale lunii aprilie vor fi temperaturi maxime cuprinse între 16 și 22 de grade în majoritatea zonelor țării.

 • Românii, în topul europenilor care stau în frig, în case ( 7 Ianuarie 2018 )

  In plină iarnă, milioane de români nu își permit să își încălzească locuințele! Potrivit unui studiu Eurostat, care citează date din 2016, aproape 14% dintre români susțin că nu reușesc să își încălzească suficient casele.

 • Încep probele la căldură ( 3 Octombrie 2017 )

  Bucureștenii vor avea căldură pe timpul nopții! Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice începe în această seară probele la cald la consumatorii de tip urban din Capitală.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2