Date companie
 
 
 
 

Ciobani împușcați, la Moțăței

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Decembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dolj, cercetat, impuscat, arma, femeie, violente, cioban, vecin, loviri, motatei
 

Atac armat în Moțăței, județul Dolj! Doi oameni au fost împușcați de un localnic supărat că animalele acestora au intrat pe terenul lui. Victimele, o femeie din sat și un cioban angajat de aceasta ca să-i păzească turma, spun că agresorul a amenințat cu moartea în repetate rânduri. Acum, furios la culme că animalele vecinei au intrat pe terenul lui, a trecut de la vorbe, la fapte. A pus mâna pe armă și a tras. Răniții au fost transportați de urgență la spital.

VOX "Eram cu ele la marginea satului, unde sunt bălegarele, acolo. A trecut pe lânga mine, mi-a adresat injurii, s-a dus la el la pamânt, s-a întors înapoi și s-a pus cu furca pe mine."

VOX "A tras spre mine cu pistolul. A tras de mai multe ori spre mine, până a terminat cartușele. A dat cu o furca în mine si trăgea cu pistolul."

Dupa ce i-a împuscat pe cei doi, individul furibund a vrut să-l atace și pe fiul femeii. Localnicii spun că atacatorul este obișnuit să-și faca singur dreptate. În ciuda gravității faptei sale și a faptului că e cunoscut drept un om violent, atacatorul este cercetat în stare de libertate.

VOX "Polițiștii doljeni au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe, neresectarea regimului armelor și munițiilor și folosirea unei arme letale fără drept."

La începutul lunii, într-o alta comuna din Dolj, un barbat si-a executat vecinii în plina strada. Doi oameni au murit, iar atacatorul s-a sinucis apoi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2