Date companie
 
 
 
 

Ciobani suspectați de uciderea unui alt păstor, în județul Sibiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, ancheta, sibiu, arestati, colegi, cioban, stana, porumb, lan, oase
 

Crimă ca în ”Miorița”, în județul Sibiu! Un cioban în vârstă de 30 de ani a fost ucis în bătaie, iar principalii suspecți sunt trei colegi ai săi, invidioși că tânărul era favoritul șefului. Bărbatul a fost omorât acum trei luni. Crima a ieșit, însă, la iveală, abia acum, după ce mai multe rămășițe umane au fost găsite într-un lan de porumb. Localnicii din Porumbacu spun că tânărul era angajat de curând la stână și era foarte muncitor.

VOX "Eu am auzit că niște ciobani s-au certat între ei, de la cine va fi peste iarna angajat și cine nu, pentru că iarna nu prea își găsesc de lucru, și aceasta victimă se pare că ar fi fost preferată de patronul lor, ca să fie în timpul iernii, si restul erau mai betivi, și l-au bătut între ei."

Proprietarul stânii nu a anunțat poliția de dispariția lui, pentru că ceilalți angajați ai săi i-au spus că acesta ar fi plecat. Polițiștii au început investigațiile după ce un cioban s-a lăudat la beție că și-ar fi omorât un coleg în urmă cu mai multe luni.

IOAN BOȚOC, procuror de caz "Am fost sesizați că într-un lan de porumb din apropiere s-au găsit niște oase de la un cadavru, de sex bărbătesc. Într-adevar, s-au găsit resturi scheletice, oase, într-o fază destul de avansată de degradare."

Cei trei ciobani au fost arestați, urmând să fie cercetați pentru omor deosebit de grav.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2