Date companie
 
 
 
 

Circa 100 de nuntași, intoxicați cu mâncarea de pe masa de nuntă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, ancheta, dosar, petrecere, mancare, patron, ambulante, masa, penal, alba, local, epidemiologica, nunta, voma, nuntasi, diaree, bistra
 

De la petrecerea de nuntă, la spital! Aproape o suta de nuntași, dintre cei 600 care au participat la o nuntă, în localitatea Bistra, sunt internați în unitățile sanitare din județele Alba și Cluj. Oamenilor li s-a făcut rău după ce au consumat mâncarea pregătită pentru masa de nuntă. Patronul localului unde a fost organizată petrecerea s-a ales cu dosar penal.

VOX ”Am stat o perioadă acasă, la pat. După aceea mi-a venit, am vomitat. Ne-a durut capul, spatele, diaree. Niște dureri în stomac, de vai de mine!”

VOX ”Mi-a fost tot mai rău și am sunat la salvare.”

VOX ”Trebuia să vin la Alba și nu am mai fost în stare să conduc.”

Deocamdata nu se stie de la ce li s-a facut rau nuntasilor.

VOX ”- Ce ați consumat? - Aperitivul, supa și grătar. Majoritatea spun că de la aperitiv. - Ce conținea? - Chifteluțe, ceva ruladă, brânzică, roșii.”

CORINA MANIU, medic ”Încă nu suntem lămuriți. Mai trebuie făcută anchetă epidemiologică, pentru a depista exact alimentul incriminat.”

În maximum 12 zile, la dosar vor fi atașate și rezultatele la analizele făcute felurilor de mâncare servite la nuntă.

DELIA OLTEAN, inspector, Direcția de Sănătate Publică Alba ”Inspectorii de specialitate din cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor s-au deplasat la fața locului, pentru a preleva probe din produsele alimentare și a stabilirii împrejurărilor care au dus la îmbolnăvirea pacienților.”

În 2013, în același loc, 70 de nuntași s-au intoxicat cu mâncare ținută în soare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2