Date companie
 
 
 
 

Circulația tramvaielor a fost blocată de o mașină, în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Mai 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, circulatie, masina, dosar, bucuresti, blocaj, penal, tramvaie
 

Blocaj în trafic! Un șofer a blocat, vineri-seară, pentru mai bine de două ore, circulația tramvaielor de pe șoseaua Giurgiului din Capitală. El și-a parcat mașina direct pe linia de tramvai și a plecat să-și rezolve treburile personale. La scurt timp, primul tramvai a oprit în dreptul mașini, apoi a venit altele, care au format o coadă imensă. Călătorii din tramvaie au fost nevoiți să coboare și să-și continue drumul pe jos. Câțiva bărbați au încercat să dea mașina la o parte, însă, n-au reușit. La fața locului au sosit și polițiștii, care l-au identificat pe proprietarul mașinii și l-au dus la secție, pentru explicații.

ANDREI CODĂU, purtător de cuvânt, Politia Rutiera "In momentul în care acesta s-a reîntors la mașină, după aproximativ două ore, a declarat că nu a intenționat să blocheze circulația tramvaielor, dar acesta a fost invitat la Brigada Rutieră, pentru a da declarație și pentru a stabili detaliile în care s-a petrecut fapta."

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru blocarea cu intenție a drumului public.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2