Date companie
 
 
 
 

Clădire de birouri în flăcări, în cartierul Aviației din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, incendiu, cartier, cladire, aviatiei, birouri
 

Incendiu puternic, în Capitală! O clădire de birouri din cartierul Aviației a fost mistuită de flăcări. Incendiul a izbucnit la etajul 1 și s-a extins cu repeziciune la alte două nivele. Pagubele înregistrate sunt foarte mari, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit.
Până la sosirea pompierilor, flăcările au mistuit în totalitate primul etaj al clădirii și s-au extins către parter și etajul doi.

VOX "- A strigat și am coborât și am iesit cu bine și acum. - Ce a strigat băiatul? - Stătea prin telefon cu 112 și am auzit eu. - Când ați ieșit afară ce ați văzut? - Un foc mare, acolo, pe 2."

VOX "- Mai erau oameni înauntru? - Nu cred, că am fost noi și atât, doar noi!"

Pompierii au intervenit cu șase autospeciale cu apă și spumă și două autoscări. De asemenea, au fost prezente trei echipaje de descarcerare și două ambulanțe

COSTEL BULIBAȘA, locotenent, I.S.U. București "- În momentul în care am ajuns la locul intervenției, incendiul se manifesta violent. Clădirea este afectată în proporție mai mare, datorită fumului și temperaturii care distrug geamurile de la etajul superior celui incendiat. - Ne puteti spune ce e ars? - În general, hârtie, carton, materiale textile."

Din primele estimări, pagubele materiale înregistrate sunt considerabile. Oamenii legii au deschis o anchetă, pentru a determina cauza incendiului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 • Poluare masivă în București, în urma unor incendieri de cauciucuri ( 15 Martie 2021 )

  Poluare masivă, noaptea trecută, în București și în zonele limitrofe! Toți indicatorii de măsurare a calității aerului au arătat depășiri mult peste limita maximă admisă. În toate cartierele Capitalei, la miezul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2