Date companie
 
 
 
 

Clisura Dunării, blocată de stâncile căzute pe carosabil

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : drum, mehedinti, blocat, Severin, caras, dunarii, stanci, clisura
 

Clisura Dunării blocată de stânci! Drumul Național 57, care leaga județul Mehedinți de Caraș-Severin prin clisura Dunării, este închis de 3 zile din cauza rocilor uriașe căzute pe carosabil. Potrivit drumarilor, degajarea șoselei ar putea dura chiar si o lună de zile.

VOX "Bolovanul ăsta e mai mare decât utilajul care este aici, suntem la limita dintre Caraș si Mehedinți și n-ai cu ce să lucrezi, trebuie să vină expertiza să pună dinamită să explodeze, dar așa nu se poate face nimic "

VOX "Eu zic că drumul se va deschide, în cel mai fericit caz, într-o lună, pe un fir! În cel mai fericit caz, zic eu"

Până atunci șoferii vor fi nevoiți să ocolească zona.

VOX "- Păi ce să facem? Dăm ocol pe la Oravița, Bozovici, Herculane, Orșova. - Distanță mare! - Ei, distanță mare, îti dai seama! 250 de kilometri."

În cădere, bucățile de stâncă au doborât și mai mulți stâlpi de electricitate. 500 de gospodării au rămas fără curent electric timp de 30 de ore.

VOX "- Câte zile n-ați avut? - O zi jumate ați stat în beznă? - Da. - Și acum? - A venit azi-noapte pe la 12."

Si anul trecut drumul a fost închis, din aprilie și până la mijlocul lui septembrie, tot din cauza unei căderi de stânci, produsă exact în aceeași zonă. Versantul este, însă, în continuare instabil, iar oamenii cred că se vor mai desprinde stânci, care vor cădea pe carosabil.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2