Date companie
 
 
 
 

Clubul European, la Scoala Generala 117 din Capitala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : proiect, scoala, club, uniunea, state, european, traditii, valori, 117
 

Zi de gala la Scoala Generala 117 din Capitala. La initiativa conducerii scolii, marti a fost lansat Clubul European, o manifestare cultural-artistica care are drept scop familiarizarea elevilor si profesorilor cu valorile si traditiile statelor din Uniunea Europeana. In cadrul manifestarii, formatia de dansuri populare a scolii a prezentat un bogat program artistic.

FLORENTINA CRISTEA, director, Scoala Generala 117 "Astazi este o ocazie deosebita pentru scoala noastra. Se lanseaza Clubul European! Avem invitati din Turcia, ceea ce ne facem sa avem o experienta si mai bogata."

IZABELA BEJENARIU, inspector scolar, I.S.M.B. "Avem aici o varietate de manifestari, dansuri cantece ale tuturor popoarelor Europei"

VOX "Parteneriatele cu alte culturi, cu alte scoli sunt foarte importante pentru copii nostrii pentru ca numai asa se poate dezvolta viziunea si ceea ce inseamna viata."

Dupa incheierea programului de dansuri populare, elevele s-au intrecut pe scena, intr-un concurs pentru alegerea Miss Europa. In acest scop, fetitele s-au imbracat in costume specifice fiecarei tari din Uniunea Europeana. A castigat concurenta imbracata intr-un frumos costum sloven.

VOX "Sunt foarte fericita pentru ca am castigat acest concurs Miss Europa"

Un moment special al manifestarii l-a reprezentat concursul de arta culinara, de fapt, un periplu prin bucatariile tarilor Uniunii Europene.

VOX "Am pregatit bucate traditionale romanesti mamaliga, sarmale"

VOX "Am pregatit mancare din Cipru si parajituri pe care speram sa le mancam cu totii."

Pe langa dascalii de la Scoala 117 si parintii elevilor, la eveniment au participat profesori si elevi din Turcia veniti, aflati in vizita in tara noastra, in cadrul proiectului european "Scoli surori".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2