Date companie
 
 
 
 

Coadă pentru locuri de parcare, la Cluj-Napoca

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, ghisee, primarie, parcare, coada, masini
 

Coadă la ghișeele primăriei din Cluj. Zeci de oameni au îndurat un ger năprasnic pentru un loc de parcare, chiar în prima zi lucrătoare a acestui an. Chiar dacă pot depune cereri și online, oamenii au vrut să fie siguri că nu rămân fără loc pentru mașini și s-au trezit cu noaptea în cap pentru a merge la primărie.

VOX "- De la 3 jumătate. - De ce ați venit așa devreme? - Ca să apuc un loc de parcare."

VOX "- Pentru ce așteptați? - Parcare, bineînțeles, la minus 13 grade. - Te-ai îmbrăcat bine? - Da, am știut ce mă așteaptă."

Mulți au vrut să-și plătească taxa pentru a-și păstra locul de parcare, alții au îndurat ore în șir gerul pentru a obține unul.

VOX "- De la cât stați aici? - De la 5 și 10. - Sunt minus 13 grade. - Știu, așa l-am pierdut anul trecut, că am depus online și alți vecini care au vent aici la 5 au prins loc de parcare."

Chiar dacă au fost cozi imense încă din prima zi, reprezentanții primăriei spun că a fost cel mai mic numar de cereri din ultimii ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Metoda „Pandora”, folsotă de hoții de mașini de lux ( 16 Iunie 2021 )

  O metodă de furt a mașinilor de lux dotate cu sistemul ”keyless entry”, în atenția polițiștilor, care transmit o avertizare posesorilor de astfel de autovehicule! Conform polițiștilor, hoții folosesc...

 • Accident mortal în localitatea Muntele Rece, județul Cluj ( 13 Iunie 2021 )

  Accident mortal, în această dimineață, în jurul orei 04:30, în localitatea Muntele Rece, județul Cluj! Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce mașina sa a căzut într-o râpă de 150 de metri.

 • Cozi kilometrice la vămile din vestul țării ( 25 Mai 2021 )

  Forfotă mare în Vama Borș, în această dimineață! Camionagiii au așteptat ore bune pentru a trece frontiera, timp în care coloana de mașini de mare tonaj s-a întins pe mai bine de 5 kilometri.

 • Edilul Sectorului 6 susține că „a fost luat la mișto” de un polițist de la Rutieră, atunci când a făcut o sesizare ( 3 Mai 2021 )

  Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a anunțat că va face o plângere administrativă la Poliție, pe motiv că „a fost luat la mișto” de către un polițist! Într-un mesaj postat pe Facebook, edilul a relatat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2