Date companie
 
 
 
 

Cocerte, pe Insula Fundeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, masuri, insula, china, fundeni, vlad, azur, bertzi
 

Se anunță show de zile mari, pe Insula de pe Lacul Fundeni ,începând cu data de 17 iulie! Artiști importanți vor urca pe scena amplasată pe insulă, spre încântarea celor care au simțit lipsa concertelor, în perioada pandemiei. Deocamdată, organizatorii muncesc de zor la amenajarea scenei și a spațiului pentru spectatori, pentru că totul să iasă ca la carte.
 
MARIUS CHINA, organizator ”Weekendul ăsta va fi Ducu Bertzi, vineri, sâmbătă vor fi Iris, Nelu Dumitrescu, duminică cei de la Azur. Sâmbătă dimineață vor fi cei de la Țiți Pop cu un spectacol destinat copiilor, duminică dimineață va fi galeria Boomboom cu un spectacol destinat copiilor și multe alte surprize.”

Pentru că traversăm o perioadă destul de dificilă, marcată de restricții, organizatorii vor aplica și măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului. De asemenea, fumătorii vor avea spații special amenajate.

MARIUS CHINA, organizator ”Măsurile cred că se pot vedea și aici. Este o suprafață pe care ar putea avea lejer loc 10.000 de spectatori, iar acum este o suprafață destinată doar pentru maximum 500 de spectatori. Vor fi benzi care vor delimita fiecare zonă în parte.” 

Seria concertelor de pe Insula Fundeni începe vineri seară, la ora 20.30, cu spectacolul susținut de Ducu Bertzi, și se va încheia duminică, cu spectacolul trupei Azur, care va începe la 20:30. Biletele la concerte pot fi achiziționate online. Parteneri media ai evenimentelor muzicale de pe Insula Fundeni sunt Național TV, Național 24 PLUS, Favorit TV și Național FM.


Concerte, pe Insula Fundeni

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Concert Adda, pe Insula Fundeni ( 9 August 2020 )

  Insula Fundeni a găzduit, aseară, un concert de zile mari. Adda a urcat pe șcenă, după aproape 4 luni de pauză, și a susținut un spectacol incendiar. Spectatorii au cântat alături de ea hiturile care au consacrat-o.

 • Noi concerte pe Insula Fundeni ( 8 August 2020 )

  Un nou concert, pe Insula Fundeni! În seara asta, de la ora 20:30, pe scenă va urca Adda, iar, mâine seară, este așteptată Sore. Și cei mici au parte de distracție. Astăzi, după-amiază, copiii au fost încântați...

 • Concert incendiar ”Azur”, pe Insula Fundeni ( 3 August 2020 )

  Show muzical de poveste, duminică seară, pe Insula Fundeni! Trupa Azur a ridicat publicul în picioare cu celebrele sale melodii. Spectatorii de toate vârstele au dansat și au fredonat pe ritmurile unor hit-uri precum „Mona"...

 • Connect-R a susținut un nou concert incendiar ( 1 August 2020 )

  Distracție mare, pe Insula Fundeni din Capitală! Connect-R a susținut un concert extraordinar, în fața unui public deosebit. Oamenii au cântat și au dansat împreună cu el.

 • Piața Reșiță, închisă din cauza nerespectării măsurilor anticovid ( 29 Iulie 2020 )

  Piața Reșița din București a fost închisă de autorități, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2