Date companie
 
 
 
 

Cocerte, pe Insula Fundeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, masuri, insula, china, fundeni, vlad, azur, bertzi
 

Se anunță show de zile mari, pe Insula de pe Lacul Fundeni ,începând cu data de 17 iulie! Artiști importanți vor urca pe scena amplasată pe insulă, spre încântarea celor care au simțit lipsa concertelor, în perioada pandemiei. Deocamdată, organizatorii muncesc de zor la amenajarea scenei și a spațiului pentru spectatori, pentru că totul să iasă ca la carte.
 
MARIUS CHINA, organizator ”Weekendul ăsta va fi Ducu Bertzi, vineri, sâmbătă vor fi Iris, Nelu Dumitrescu, duminică cei de la Azur. Sâmbătă dimineață vor fi cei de la Țiți Pop cu un spectacol destinat copiilor, duminică dimineață va fi galeria Boomboom cu un spectacol destinat copiilor și multe alte surprize.”

Pentru că traversăm o perioadă destul de dificilă, marcată de restricții, organizatorii vor aplica și măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului. De asemenea, fumătorii vor avea spații special amenajate.

MARIUS CHINA, organizator ”Măsurile cred că se pot vedea și aici. Este o suprafață pe care ar putea avea lejer loc 10.000 de spectatori, iar acum este o suprafață destinată doar pentru maximum 500 de spectatori. Vor fi benzi care vor delimita fiecare zonă în parte.” 

Seria concertelor de pe Insula Fundeni începe vineri seară, la ora 20.30, cu spectacolul susținut de Ducu Bertzi, și se va încheia duminică, cu spectacolul trupei Azur, care va începe la 20:30. Biletele la concerte pot fi achiziționate online. Parteneri media ai evenimentelor muzicale de pe Insula Fundeni sunt Național TV, Național 24 PLUS, Favorit TV și Național FM.


Concerte, pe Insula Fundeni

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2