Date companie
 
 
 
 

Cod portocaliu de inundatii și cod galben de ploi și ninsori

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inundatii, ploi, ninsori, ape, cod, galben, ANM
 

Ploile abundente din ultimele zile au provocat inundații în câteva zone din țară! Județul Brașov a fost sub cod galben de inundații până la ora 18.00, iar alte 20 de județe sunt sub același cod până duminică la ora 16.00. Până la această oră, apele au năvălit pe câmpuri și în curțile oamenilor în mai multe localități din județele Olt, Gorj, Dâmbovița, Ilfov, Argeș, Mehedinți, Vâlcea și Giurgiu.

MONICA DAJBOG, purtător de cuvânt, M.A.I. "Nu sunt localități izolate și nici persoane în pericol. În cursul nopții trecute, o situație deosebită a fost în localitatea Băbeni din județul Vâlcea, unde digul canalului colector care traversează canalul s-a fisurat, existând riscuri de inundații. La fața locului s-au deplasat 50 de pompieri, polițiștii, jandarmi de la M.Ap.N.. S-a identificat o soluție tehnică care a permis scăderea canalului colector din oraș și, implicit, scăderea presiunii pe digul de protecție. În aceste condiții, nu s-a mai impus evacuarea persoanelor."

Vântul puternic a provocat avarii în rețeaua de distribuiție a energiei electrice în mai multe localități și mii de familii au rămas fără curent. Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de ploi și ninsori, pentru toată țara, valabilă până duminică la ora 9.00.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2