Date companie
 
 
 
 

Codul muncii, în viziunea I.M.M.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fmi, boc, codul, consiliul, muncii, intreprinderi, mici, mijlocii, intreprinzatori, privati
 

Codul muncii elaborat de guvern este pe placul întreprinzatorilor privați. Mai trebuie, totusi, schimbate cateva lucruri, spun reprezentantii Consiliului pentru Intreprinderi Private Mici si Mijlocii. Oamenii de afaceri si-au prezentatat propunerile de modificari premierului Emil Boc, dar si delegatiei FMI.

OVIDIU NICOLESCU, presedinte C.N.I.P.M.M.R. "Varianta de cod al muncii prezentata de guvern ne multumeste in esenta ei. Realizeaza un echilibru mai bun, un plus de flexibilitate, ne apropiem mai mult de ce se intampla in UE. E necesar ca acest cod al muncii sa fie modernizat, sa fie echilibra si sa creeze conditii pentru a scoate munca gri si neagra la suprafata."

IMM-urile asteapta acum semnale din partea guvernului ca am scapat de recesiune. Primul, se refera la investitii, insa, reprezentantii intreprinderilor private au venit si cu alte propuneri.

OVIDIU NICOLESCU, presedinte C.N.I.P.M.M.R. "Neimpozitarea profitului reinvestit, pentru ca am demonstrat ca si statul castiga; suma tuturor impozitelor si taxelor aferente profitului reinvestit e mai mare decat impozitul pe profit si va genera noi locuri de munca si PIB."

Pe langa neimpozitarea profitului reinvestit, IMM-urile cer si fractionarea lucrarilor de infrastructura, pentru a ajuta firmele mici sa obtina contracte in acest domeniu, dar si plata datoriilor statului catre firme.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2