Date companie
 
 
 
 

Colectarea brazilor de Crăciun

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Ianuarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Colectare brazi
 

Brazii naturali care au decorat casele de Crăciun sunt colectați gratuit, în mai multe locuri din București. Primăria Sector 6 a demarat, deja, acțiunea de colectare și tocare a brazilor, pentru a evita aruncarea lor pe trotuare, în parcuri sau grădini de bloc. Acțiunea se va desfășura pe tot parcursul lunii ianuarie. Brazii pot fi depuși la ghena din fața blocului sau la poarta casei. De asemenea, pot fi duși la punctele fixe de colectare din cartierele Militari, Crângași, Giulești și Drumul Taberei, în oricare zi și la orice oră, la alegerea asociațiilor de proprietari.

SORIN GANCIU, director, DGSP Sector 6 "Anul acesta încercăm să implementăm, și aici vom avea nevoie de sprijinul asociațiilor de proprietari, colectarea direct de la condominiu, din fața blocului. Adică asociațiile de proprietari se pot organiza, pot strânge brazii, îi depun în fața blocului, sună la dispeceratul operatorului de salubritate și acesta vine și colectează toți brazii."

BOGDAN CÂRJA, reprezentant firmă salubritate "În luna decembrie a anului trecut, am strâns undeva în jur de 50 de tone. Ei sunt tocați aici și livrați către o firmă specializată ca biomasă. Ca să înlocuiască combustibilul, sunt folosiți în centrale termice."

ADRIAN CATRINA, administrator asociație de proprietari "Am făcut o cerere către Romprest să ne aducă acest container. Trebuie să recunosc că viața era destul de grea fără container, brazii erau aruncați peste tot."

Firmele de salubritate sunt obligate să preia brazii fără să ceară bani în plus, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Mediului.


Colectarea brazilor de Crăciun

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2