Date companie
 
 
 
 

Colinde cu surprize, la Senat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : senat, craciun, colinde
 

Suntem in plin sezon al colindelor, iar uneori poti sa ai surprize când vrei sa-i ''cinstești'' pe cei care îți cântă înainte de Crăciun! Vorbim despre senatorii luati prin surprindere de colindatorii veniti la Palatul Parlamentului. Dupa ce au cântat, tinerii maramureseni au început sa strânga darul traditional.

AMBIANȚĂ "Ne dati ori nu ne dati..."

AMBIANȚĂ (senatori in hora)

Colindatorii au asteptat insa momente bune, pentru că unii senatori, inclusiv președintele Camerei superioare, au fost surprinși împrumutându-se, pentru a-i răsplăti pe cântareti.

AMBIANȚĂ (se întoarce cu spatele, ia banii si îi tine în mâna)

Alti senatori, ceva mai pregătiți, au scos bani din plic.

AMBIANȚĂ (alt senator scoate plicul si din ala banii)

De surprize ceva mai...palpitante au avut parte directorii de institutii publice si primarii din judetul Botosani, reuniti intr-o sedinta la Prefectură. Mascații au pătruns în sediu în forță, iar câțiva edili s-au schimbat la față.

AMBIANȚĂ: "Politia! Nu misca nimeni!" (se aud pocnituri)

Si-au revenit, insa, repede din sperietură, pentru că mascații n-au vrut decât să le ureze de bine înainte de Sarbatori.

AMBIANȚĂ "Mânati, mai!"

AMBIANȚĂ "N-am venit sa va luam, am venit sa va uram!"

AMBIANȚĂ (artificii)« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fără luminițe în Sectorul 6 ( 17 Noiembrie 2020 )

  Un alt fel de Crăciun! În acest an nu vor fi montate luminițe de Crăciun în Sectorul 6! Așa susține primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Acesta spune că e timpul prea scurt ca să facă o achiziție și că preferă să dea banii pe altceva mai important.

 • Ramona Ioana Bruynseels îi încurajează pe români să meargă la vot ( 31 Octombrie 2020 )

  Alegerile se apropie dar politicienii nu mizează pe o prezență mare la vot. Și aceasta din cauza pandemiei de coronavirus, care ar putea să îi determine pe oameni să stea în case, în 6 decembrie.

 • Coarnă, Streinu-Cercel și Rafila, pe listele PSD pentru parlamentare ( 17 Octombrie 2020 )

  Nume noi, în PSD! Proaspătului eșalon intrat în Partidul Social Democrat, format din persoane publice precum profesorii Rafila și Streinu-Cercel, i se alătură președintele Federației Sindicatelor Naționale ale Politiștilor...

 • Legea carantinei merge la Senat ( 10 Iulie 2020 )

  Proiectul de lege al Guvernului, privind carantina și izolarea a fost aprobat, aseară, de Camera Deputaților, în forma modificată. Pasul următor este dezbaterea și votul în Senat, ca for decizional. Unul dintre...

 • Sancțiuni aspre în cazul agresării profesorilor, într-un proiect de lege adoptat de Senat ( 4 Februarie 2020 )

  Sancțiuni mai dure pentru agresarea profesorilor! Asta prevede un proiect de lege adoptat de Senat. Potrivit documentului, profesorii și directorii din învățământul preuniversitar beneficiază de protectia acordată persoanelor...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2