Date companie
 
 
 
 

Coliziune mortală între un autocar și un automobil, pe o șosea din județul Alba

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, morti, dosar, ranit, ucidere, culpa, alba, soferita, autocar, vatamare, aiud, automobil, pasager
 

Iresponsabilitate criminală! Șoferul unui autocar a provocat o adevărată tragedie, pe Drumul National 1, la ieșirea din Aiud, în județul Alba. El s-a angajat cu autovehiculul într-o depășire periculoasă, moment în care a spulberat un automobil care circula regulamentar. În urma coliziunii, autocarul a derapat pe câmp, iar autoturismul a fost distrus în totalitate. Femeia aflată la volan și pasagerul din dreapta nu au avut nicio șansă de scăpare. Ei au murit pe loc, iar un alt pasager din automobil a fost transportat în stare gravă la spital.

VOX ”Am tras retarderul ca să ma depășească. Pe când era la jumătatea camionului, șoferul autobuzului a dat niște blițuri în momentul ăla am văzut mașina, am frânat brusc, dar deja a intrat în el. A ricoșat în mine și am văzut numai autobuzul, cum zbura praful.”

VOX ”Un om era prins în mașină și doi erau deja morți.”

În autocar nu se aflau decât cei doi șoferi.

VOX ”Conducătorul auto va fi cercetat pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă gravă.”

Ancheta continuă, pentru stabilirea tuturor detaliilor privind producerea cumplitului accident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2