Date companie
 
 
 
 

Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii a împlinit 70 de ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : militari, festivitati, afganistan, aniversare, romana, armata, comunicatii, videoconferinta, comandament, informatica
 

Moment aniversar, la Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii, care a împlinit 70 de ani de existență! La festivități a luat parte și Șeful Statului Major General al Armatei Române, general locotenent doctor Ștefan Dănilă.

AMBIANȚĂ "Unități, drepți! Unități, la dreapta! Pentru luarea dispozitivului de defilare, cu cântec, înainte, marș! Treceți batalioane române Carpații!"

Șeful Statului Major General al Armatei a folosit prilejul pentru a intra în videoconferință cu militarii Centrului 89 pentru Comunicații și Informatică, aflați în premieră în Afganistan cu o companie întreagă.

AMBIANȚĂ "- Bunã ziua, doamnelor și domnilor! Ce faceți? - Să trăiți, domnule general! Avem onoarea să vă salutăm de pe Kandahar."

Cu această ocazie, comandantul Batalionului 2 Transmisiuni NATO a trimis Armatei Române o scrisoare în care felicită "cea mai profesionistă structură de comunicații, pe care a întâlnit-o" în întreaga sa carieră de militar american.

ȘTEFAN DĂNILĂ, șeful Statului Major General "Comandamentul a ținut în permanență pasul cu realizările tehnologice în materie de transmitere a informației, evoluând odată cu structurile pe care le-a deservit. Doresc să vă mulțumesc pentru activitatea depusă în cele șapte decenii."

Comandamentul Transmisiunilor a fost înființat pe data de 1 iulie 1942, în timpul celui de-al doilea Război Mondial.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2