Date companie
 
 
 
 

Comerciantii care scot la vanzare cauciucuri de iarna fara acte de provenienta sunt amendati

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : amenzi, inspectori, iarna, ANAF, confiscate, cauciucuri
 

Inspectorii A.N.A.F. au confiscat peste 7 mii de cauciucuri de iarnă scoase la vânzare, fără acte de proveniență, în două service-uri din Capitală. Patronii vulcanizărilor în cauză s-au ales și cu amenzi în cuantum de 20.000 de lei.

AMBIANTA "Nu intrați. Afară! Nu puneți mâna pe cameră. Afară! De unde aveați cauciucurile? Nu te interesează. De ce nu aveți acte? Avem."

Situate în cartierele Colentina, respectiv Vitan, cele două service-uri obișnuiau să aducă anvelope noi și second hand de la o firmă fantomă din Germania.

DANIEL POPESCU, comisar sef, Garda Financiara "S-a luat măsura confiscării acestor cauciucuri. Vor fi scoase la vânzare de Direcția Finanțelor Publice București și sumele vor veni la bugetul de stat."

Prejudiciul adus statului de cele două firme se ridică la aproximativ 180.000 de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șoferii trebuie să-și echipeze mașinile cu anvelope de iarnă ( 5 Decembrie 2020 )

  Cozi la service-urile auto, pentru schimbarea anvelopelor de vară, cu cele de iarnă. Prima ninsoare i-a luat prin surprindere pe șoferii care, de teama amenzilor, se grăbesc să își echipeze mașinile. Potrivit legii...

 • Amenzi de 8,6 mil. de lei într-o săptămână ( 7 Noiembrie 2020 )

  Amenzi drastice pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii epidemiei de infectări cu noul coronavirus!

 • Amenzi de 120.500 de lei, în urma controalelor din Herăstrău ( 18 Octombrie 2020 )

  Amenzi uriașe, în urma controalelor efectuate de autorități, în acest weekend, la obiective cu profil alimentatie publica - terasă/ restaurant din zona Herăstrău!

 • Sectoare de drum închise, pe Transfăgărășan și Transalpina ( 18 Octombrie 2020 )

  Condiții vitrege de iarnă, cu viscol și vizibilitate redusă, în urma ninsorii de pe Transfăgărășan și Transalpina! Astăzi, începând cu ora 10:30, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile și pentru siguranța...

 • Amenzi aspre, pentru ambrozie ( 26 August 2020 )

  În ciuda faptului că proprietarii de terenuri au fost somati să elimine ambrozia, Poliția Locală a descoperit zeci de terenuri năpădite de această plantă, în Capitală, în urma unor acțiuni de control din ultima perioadă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2