Date companie
 
 
 
 

Comercianții din Piața Rahova sunt taxați cu ajutorul sistemului wireless

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : piata, comercianti, rahova, producatori, cod, tarabe, wireless, chitante, legitimatii, bare
 

Sistem de taxare wireless, în Piața Rahova, din sectorul 5 al Capitalei! Producătorii, care vin să-și comercializeze ceapa sau gogonelele, primesc chitanțe prin intermediul unor dispozitive wireless. Ei sunt obligați să poarte în permanență la gât legitimații marcate cu coduri de bare.

AMBIANȚĂ "- Bună ziua! Vreau să închiriez și eu o tarabă! - Legitimația pentru tarabă, da! Certificat, avizat, da!"

Durează doar câteva minute, până când datele femeii sunt introduse în sistem, după care se emite legitimația, pe baza căreia își poate închiria taraba.

AMBIANȚĂ "- Uitați, o pun în ecuson, asta trebuie să o aveți zilnic la dumneavoastră, la cântare. Taxa zilnică, fără legitimație, nu se poate încasa. - Da, da! Multumesc frumos!"

AMBIANȚĂ "Este mai ușor, ne încaseazã mai bine, este mai bine!"

VOX "- Este mai ușor pentru noi. - De ce? - Pentru că nu mai trebuie să venim cu buletinele de acasă. Ne ține în evidență și e foarte bine!"

Implemetarea sistemulului modern de taxare a costat aproape 15.000 de euro.

ADRIAN POPESCU, director, Administrația Piețelor Sector 5 "L-am implementat, pentru a elimina acei comercianți falși, între ghilimele, care se duc și iau marfă fără să aibă certificate de producător."

AMBIANȚĂ "La noi, e atâta muncă depusă și noi nu putem să le vindem pe ale noastre datorită faptului că pe ei nu îi doare burta, pe noi ne doare de ele. Noi trebuie să tragem de ele, că cu asta trăim."

În Piața Rahova din Capitală, își desfășoară activitatea aproximativ 500 de comercianți, însă doar circa 200 dintre aceștia sunt și producători.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2