Date companie
 
 
 
 

Companiile low cost s-au alaturat operatorilor de linie, pe aeroportul international "Henri Coandã"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bilete, aeroport, companii, calatori, otopeni, baneasa, linie, low, cost
 

Vânzolealã mare, duminica, pe aeroportul international "Henri Coandã". Motivul: companiile low cost s-au alaturat operatorilor de linie, pe aeroportul din Otopeni. Cãlãtorii plãtesc cu pânã la 10% mai mult pe biletul de avion si petrec cu cel putin o jumãtate de orã în plus pe drum. Au scãpat însã de aglomeratie si de cozile de la ghisee.

VALENTIN IORDACHE, purtãtor de cuvânt, Aeroportul "Henri Coanda" "Eventualele cozi care s-au format sunt cele obisnuite, normale, la check-in, iar pentru scurt timp si la controlul de securitate, dar nu la un nivel deranjant."

Calatorii nu sunt deloc încântati cã scot mai multi bani din buzunar pentru biletul de avion, si nici de faptul ca drumul pânã la aeroport le ia, acum, mai mult timp.

VOX "Cât ati fãcut pe drum? Numai din statie de la Bãneasa si pânã aici faci undeva la 20 de minute, jumãtate de orã."

Totusi, pasagerii spun ca aeroportul din Otopeni ofera conditii mai bune dacat cel din Baneasa.

VOX "Cum vi se pãreau conditiile la Bãneasa? Oribile. Înãuntru, la check-in, cozile, spatiul prea îngust. Eu mã bucur cã au mutat zborurile."

Pretul unui bilet de avion la o cursã low-cost a crescut cu circa sase euro. Pe unele destinatii, aproape cã nu existã diferente de tarife între companiile low cost si cele de linie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2