Date companie
 
 
 
 

Complex multifuncțional pentru nevoiași, în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, venituri, Oprescu, cantina, copii, magazin, sociala, dizabilitati, nevoiasi, varstnici, complex, spalatorie, socializare, cresa, ominis
 

O masă caldă, un loc de socializare, creșă pentru copii, cantină și spălătorie socială! Asta oferă complexul social multifuncțional Ominis, deschis la sfârșitul săptămânii trecute, în Capitală. Serviciile din cadrul complexului vin în întîmpinarea nevoilor persoanelor vârstnice cu venituri reduse și copiilor cu dizabilități. Complexul social a fost inaugurat în prezența primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei ”Este un complex multifuncțional. Aici, își găsesc locul batrânii care sunt mai puțin îngrijiți sau deloc și care pot sa vină aici. De la spălătoria socială, cantina socială, creșă.”

AMBIANTA ”În acest centru, de dimineața până seara, copiii fac terapie. Vor învăța cu profesori de sprijin, într-un centru perfect închis, adaptat nevoilor lor.”

Centrul are un magazin social unic în Capitală, de unde cetățeanul care prestează o oră de muncă în folosul complexului sau al comunității primește gratuit alimente. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a precizat că acest gen de magazin nu trebuie confundat cu vechile economate.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei ”Dacă cetațeanul prestează o oră, în folosul centrului sau în folosul comunității, primește gratuit o serie întreaga de alimente.”

Construirea și dotarea complexului, care poate gazdui pâna la 300 de persoane pe zi, a costat opt milioane de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2