Date companie
 
 
 
 

Comună terorizată de hoți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Septembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, hot, teroare
 

Teroare într-o comună din județul Galați! Oamenii din Matca trăiesc cu frica în sân din cauza furturilor. În ultimele două săptămâni, au fost jefuite 20 de magazine, baruri, chioșcuri și farmacii. Polițiștii cred că este vorba de un singur individ, care poartă în permanență cagulă și cunoaște foarte bine locurile unde sunt ținuți banii. Una dintre spargeri a fost la un magazin de piese auto, unde erau instalate si camere de supraveghere. Pe imagini se vede cum hoțul se duce direct la sertarul cu bani.

VOX, patron: "A intrat, a luat sertarul și a plecat, numai bani atât. Nu v-a vandalizat? Nu nimic, nici ușa ruptă, nimic."

Într-un bar, hoțul a încercat să smulgă cu totul seiful din perete, dar nu a reușit. A plecat însă cu țigări, alcool și tot ce i-a mai picat la mână.

VOX, patron: "A băgat ceva aici și a încercat, dar nu a reușit să-l ia până la final."

Hoțul acționează mereu între 3 și 5 dimineața și poartă cagulă și mănuși.

VOX: "Geamurile sunt închise, nu le-au putut sparge dar le-au forțat cu o rangă, probabil au mai fost, știau exact unde și au operat destul de repede."

VOX, farmacistă: "Erau trase primele cinci sertare, dintre care două erau cele cu bani."

Pagubele au fost evaluate la câteva zeci de mii de lei. Oamenii legii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere și au deschis mai multe dosare penale pentru furt calificat. Ei încearcă să-l identifice pe suspect.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2