Date companie
 
 
 
 

Conducerea Administrației Apele Române este vinovată de producerea iunundațiilor, susțin Ponta și Dragnea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : inundatii, ponta, guvern, romane, dezastru, teleorman, vinovat, dragnea, apele
 

Guvernul acuză conducerea Administrației "Apele Române" de lipsă de acțiune, în cazul dezastrului din Teleorman. Premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea au atras atenția că inundațiile apar mereu în aceleași locuri pentru că nu s-a mai investit în diguri.

LIVIU DRAGNEA, vicepremier "Compania Apele Române nu a înțeles nimic din evenimentele din 2005, când, în aceleași locuri, aceleași case au fost inundate. Este inadmisibil ca, de fiecare dată când apar inundatii, aceleași case și aceleași zone să fie inundate."

Premierul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea au vizitat mai multe zone afectate de inundații, în Teleorman. Ei au promis 15 milioane de lei pentru construirea unui dig și sistematizarea râurilor Vedea și Teleorman.

AMBIANȚĂ "- Nicule, ești singur? Cât ti-a intrat apa în casa? Animale mai ai în curte? - În 2005 a fost mai mare. În 2005 a fost până sus, până la uluc. Știți povestea de atunci. - Știu că n-au vrut să vă dea materiale. Uite, am vorbit, vă facem noi."

Șeful guvernului a criticat, la rândul său, Apele Române.

VICTOR PONTA, premierul României "Îmi pare cumplit de rău că, de fiecare dată, avem în fiecare an și un tribut de vieți omenești. Acolo e nevoie de intervenția de la Apele Române și de sprijin finaciar, pentru că, acolo, este nevoie de niște diguri care au cedat. Ata e treaba Regiei Apelor, treaba autorităților locale."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal la DNA ( 26 Iulie 2021 )

  Proaspăt eliberat din penitenciar, fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost astăzi la sediul DNA. Motivul a fost că „trebuia să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”.

 • Protest Greenpeace pentru Roșia Montană, în Piața Victoriei ( 7 Iulie 2021 )

  Protest, la ușa Guvernului! Membrii organizației de mediu Greenpeace au protestat, miercuri, în Piața Victoriei, față de posibila retragere a dosarului de înscriere în Patrimoniul UNESCO a sitului Roșia Montană.

 • Cinci morți, într-un accident produs aproape de Drăgănești-Vlașca ( 5 Iulie 2021 )

  Bilanț negru, după o coliziune frontală între o autoutilitară care tracta o platformă și un autotren, pe Drumul Național 6, aproape de localitatea Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman.

 • Se scumpește carnea de porc ( 9 Iunie 2021 )

  Carnea de porc s-ar putea scumpi cu 25%, în lunile următoare, pe fondul scumpirii furajelor. Și asta deși se înregistrează un minimum istoric al valorii porcilor la poarta fermei. Avertismentul vine din partea...

 • Ajutor financiar de la stat, pentru închiderea definitivă a minelor necompetitive ( 8 Aprilie 2021 )

  Ajutor financiar, pentru închiderea minelor necompetitive! Potrivit proiectelor propuse de Ministerul Energiei și adoptate, miercuri, prin două Hotărâri de Guvern, peste 100 de milioane de lei se vor aloca în scopul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2