Date companie
 
 
 
 

Conducerea ALDE cere excluderea unui consilier local din Chiajna, care a bătut un tânăr

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 August 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : batut, consilier, tanar, excludere, Chiajna, chirie, alde, garantie
 

Scandal în ALDE! Consilierul local din Chiajna, județul Ilfov, Romeo Rasdan, ar putea fi exclus din ALDE, după ce a fost filmat în timp ce agresa un tânăr. Excluderea consilierului este cerută chiar de conducerea formațiunii. Într-un comunicat de presă, se precizează, cităm: ”Gestul domnului Rasdan este unul impardonabil, iar acesta va suporta consecințele legale care decurg în urma comportamentului său necontrolat. ALDE nu agreează un asemenea comportament violent și total neadecvat din partea reprezentanților săi. În consecință, ALDE se delimitează de gestul brutal al domnului Rasdan”, am încheiat citatul. În consecință, conducerea formațiunii cere retragerea sprijinului politic pentru Romeo Rasdan și eliminarea lui din Consiliul Local. Scandalul a izbucnit după ce în presă a apărut o înregistrare în care consilierul local Romeo Rasdan lovește cu piciorul și înjură un adolescent, în dispută fiind o sumă de bani.

AMBIANȚĂ "Duceți-vă la Poliție și faceți reclamație! Cum vreți voi, vă luați bagajele și faceți reclamație la Poliție. Faceți ce vreți voi! Nu ies afară! Îmi dați banii pe garanție și, după, ies afară! V-am filmat când ați sărit pe ei!"

Potrivit R/News, tânărul a închiriat de la consilierul local un apartament, pentru care ar fi plătit o garanție de 300 de euro. Chiriașul susține că, în momentul în care a eliberat aparatamentul, și-a cerut banii de garanție, dar consilierul ALDE a refuzat să-i înapoieze. În plus, tânărul spune că Rasdan l-a forțat să părăsească locuința, aruncându-i hainele și bagajele pe scara blocului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2